4.6.2012

Shellillä

Tapahtui kerran Shellillä:

1 Puhuttiin just viikonloppuna kun olin Masin (koiramme) kans tankkaamas kerran Oriveden Shellillä ja Masihan oli painanu ovet lukkoon ollessani sisällä maksamassa ja avaimet roikku nätisti ratin vierellä. Onneks ei ollut hellepäivä ja auto oli katoksen alla. Isä lähti kesken kiireisen työpäivänsä hakeen vara-avaimia Tampereelta kotoaan. Miten olis käyny ilman vara-avaimia, kauemmin ainakin auto olis tankilla seissyt. Soitettiin me kai siinä poliisitkin apuun ja henkilökunta kertoi nähneensä vastaavia tapauksia ennenkin : )

2 Tää shellikertomus aihe tuli mieleeni siitä kun äsken nypin kulmakarvojani ja aikoinaan huomasin ja tajusin todella kuin karmeet nyppimättömät karvani oli odottaessani kun Esa oli sisällä maksamassa ja ite tiirailin pärstääni peilistä. Aloitin silloin tällöin nyppimään mut sehän sattu niin perkeleesti ja välillä Anne niitä nyppi. Nykyään kestän nipistelyt ja yritän huolehtii kuukausittain ne kuntoon, äsken kuitenkin ekaa kertaa nyppäsin ton pöheikön silmieni välistä, ehkä vähän naisellisempi nyt. Mulla olis meinaan ollu Alonso kulmakarvat nätisti yhdessä jos olis väriä joskus keskellekin vahingossa mennyt.

En ollu Shellin kanttis, tankkasin usein, hengaillu en, mut joku taika siinä nyt jo kadonneessa huoltoasemassa oli. Välillä ihmettelen et miks ei käyty siel kaffella, pikkuostoksilla kylläkin, siinähän oli se oikee huolttisfiilis ja vieläkin sitä puhuu shellinliikenneympyrästä ja ne punakeltaiset valot jotka loisti luoden eteläntunnelmaa. Tässä siis oli hassu analysointi asioiden yhteyksistä Shelliin : )

S