27.6.2012

Nättiä

Ruusupensas kukkii ja tuoksuu niin ihanalle!
Kuva äiteltä tänään. Linon sanojen mukaan kaikki ralliautot ajaa aina kolarin ruusupensaaseen..? :)

Ny on meikäläisellä uudet ripset ja helteidenhän pitäis alkaa ensviikolla joten ei huolta meikkaamisen suhteen, kun silmät nätit. Valitsin ripsiksi tällä kertaa ohuemmat ripset, ei siis niin näyttävät vaan todellakin luonnolliset ja niin kevyet että omat hennot alaspäin taipuvat ripseni niitä jaksavat pidempään kannatella.

Ripsien paksuus 0,15mm ja pituus 10 ja kai muutamia 12mm. Sisko käyttää n. 0,25mm/13mm jotka ovat todella näyttävät, ei ny ihan Tuksu tasoo viel kuiteskaa. Jokaiselle siis löytyy omanlaisensa. Valikoimaa kotiäitiripsistä - festari- ja bileripsiin ja timantteihin.

Ja mikä kiva ylläri, että äite on ruvennu tekeen geelikynsiä, varpaisiin ainaski. Eli varpaan kynnet kun kasvavat hitaasti, riittää että kerran tai kaks geelaa kynnet kesässä ja on niinkun ikilakka. Annella on nyt ollu kuukauden sellaset kanssa ja viel on nätit mut kasvu näkyy kun oikeen katsoo, joten taitaa toisen kierroksen viel ottaa. Mä veikkaan et näillä mun mennään tää kesä, kun vasta nyt otin. Geelejä on siis valmiiks värjättyjä tai sit oma lakka alle ja väritön geeli päälle. Kynsistä tulee vahvat ja kauniin kiiltävät sekä kestävät.

Jee! Kesä saa tulla! :) ..se on tullu jo, mutta ne uutisten lupaamat helteet ja rantakelit siis. Vaikkakin oon tykänny näistä sadepäivistäkin kun kotona ehtii tekeen kaikkee ja mun mieletön sisustusvimma senkun jatkuu..

Tänään käytiin katsoon uudet verhot makkariin. 7e/jm, ei oo edes paha. Verhoo kyl tulee kokonaan yks seinällinen ja kääntyy viel vaatehuoneen aukon päällekin joten kyllä sitä paljon meneekin. Kaunis valkoinen kiiltävä, hieman läpikuultava, jota saapuu heille vasta elokuussa, mut eihän täl asial kiire oo. Linon huoneeseen teetän valelaskosverhot ja otan verhotangon ja sivuverhot kokonaan pois, vie suotta tärkeää seinätilaa tällä hetkellä. Olkkarikin luultavasti saa valkoiset verhot, nyt kun ruskeat tuolit siel niin harmaan hopeiset ei niin natsaa.

Se parasta et kaikki tangot samoilla korkeuksilla niin verhoja voi pyöritellä huoneista toisiin ja väreiltää kaikki yksvärisiä niin ajattomia ja yhdistelviä ovat.

Lastenvaateliike Polkassa ihan mega-alet ja Espe osti sieltä Linolle tänään syksyks superfit gore kengät ja pari t-paitaa. Ne kaikki oli -40% ja kenkien hinnaks tais jäädä jotain alle 40e, ku viime syksynä ostin samanlaiset lähemmäs 70e hintaan. Mut onneks on Lenni joka tulee viel käyttää näitä kans niin ei tunnu niin hurjan hintasilta. Haalarit musta Mini Rodini ja harmaa Pop, joita Lino käytti kaks talvee ja kaks syksyy/kevättä ei oo menny miksikään ja siirtyy Lennille. Voi Lenni parka, aina käytetyissä mut siistejä ne kaikki viel on.

Maaliakin hain, mustaa valtticoloria ja saadaan ruskeet jo 7v vanhat taivasalla olleet kalusteet nyt modernisoitua talon väriin sopiviksi. Pihasuunnitelman sain myös alarinteiden osalta tänään valmiiks päässäni ja paperillekin joten päästään pian mutsin kaa niitä väsäileen, perennoja, sipuleita, graafista muotoa, haketta, havuja ja kiviä.

Oon ollu väsyny koko päivän ja ny kello yks yöllä ja mun väsymys tipotiessään, hullua.. :) yritän silti nukkuu.

S