30.6.2012

Ilman päiväunia!

Mul on tuos kone auki kun laitoin just kuvat puhelimesta koneelle ja blogiinkin mut en osaa kirjoittaa koneella vaan mielummin täl kännykällä ja toki helpompaakin kun Lenni nukkuu sylissäni, se on niin ihana siinä että en viitsi edes laskea viel pois.

Kuvista näkee mitä on tänään puuhasteltu eli oltu lasten kesäpäivillä Rönnissä, ihan huippu tapahtuma alle kouluikäisille, Lino ja kummityttö oli ihan fiiliksissä ja tavattiinhan me siel paljon muitakin ystäviä. Olin yksin lasten kans liikenteessä ja meinasin lähtee puolilta päivää jo kotiin kun en saanut Lenniä syömään/rauhoittumaan. Onneks törmäsimme tosiaan Elmerin 2v ja Väinön 4kk perheeseen ja Lenni pääsi hyvään hoivaan ja me saatiin Linon kans syödäksemme. Lennikin sai vatsan väänteensä kondikseen puljattuaan lattialle ja nukahti syliini minkä jälkeen syötto onnistui ja mentii leikkiin viel ulos Jennyn perheen kera. Oltiin tapahtumassa 10.30-14 siis lähes koko sen kestoajan, menipäs aika nopeaan.

Tänään on eka päivä ilman päiväunia, ei torkuntorkkua!!
Ajattelin siis et Lino nukahtaa autoon, mut ei, oltiin siis oltu koko aamupäivä reisussa ja kotiin tullessamme jätkä jatko hommiaan pihalla. Esa teki terassia ja onneks Maiski tuli apuun, nyt on jo paljon valmista. En olis uskonu et näin paljon piha edistyy tänä kesänä, kaikki loppu on siis pelkkää plussaa!

Siivottiin Linon tullessa sisälle tippukeittiöö, heitin kassillisen kaikkee roinaa, kermapurkkeja, vitamiinipurkkeja, paperista leikattua silppua jne..roskiin ja ny on siisti leikkikeittiö- pikkukeittiö- tippukeittiö pojalla. Kannettiin myös Linon ihana vanha sänky sen huoneeseen meidän makkarista. Ihanan tilava makkari nyt. Linon huoneesta pitäis kantaa työpöytä viel pois niin rupeis näyttään sellaselta kun on suunniteltu. Olisko kellään tarvetta pöydälle, se antiikkipetsattua mäntyä, tosikivan näkäinen tietsikkapöytä, kaappeineen, laatikoineen ja lasilevy pöydän päällä, joten virheetön puupinta alla. Ainut vika: näppäimistöslaatikon etupaneeli on irronnut, mut ei sitä siinä tarvii ollakaan.

Lisää myöh..

S