Kausiruokaa - terveellistä, puhdasta ja läheltä
Ewa Skiöldebrand
Ihania reseptejä tuol kirjas ja vähän raw eli raakaruoka juttuukin, mut eniten ihan perinteistä kasvispitoista sapuskaa ja painotetaan sokerin, vehnän, lisäaineiden ja margariinin haitoista ja listat joka kuukaudelle mitä kannattaa suosia, siis sehän ton kirjan tarkoituskin mut ihan loistavaa et ne listattu sillä itelle vaikeaa hahmottaa mikä ruoka parhaimmillaan milloinkin ja ne huippuhyvät jälkkärireseptit ilman vehnää ja valkoista sokeria..namii! Onhan niitä netti ja ruokablogit pullollaan kaikenlaisia reseptejä, kirjaan valikoitu kirjailijan parhaat ja niitä pian innolla kokeilemaan. Palaamme varmasti kirjan tiimoilta asiaan myöhemmin.
Kesäkuussa syökäämme kotimaisia: kesäkurpitsa,kukkakaali,nauris,nippuporkkana,paprika,parsa,pinaatti,punajuuri,purjo,raparperi,retiisi,sienet,sipuli,tomaatti,vadelma,varhaiskaali,varhaisperuna ja yrtit.
S