20.11.2011

Junassa on hauska matkustaa

Onpa pitkä aika kun oon viimeks istunu sunnuntai-iltana junassa. Tai käyny Turussa! Pitkästä aikaa oli ylipäätään sellainen päivä, et oli aikaa istua Hesarin ja kahvikupin kanssa yhtään missään ajan kanssa. Olen vaihtanut työtä ja kaupunkia, tehnyt vielä viime kuussa kahta työtä yhtaikaa ja tässäkin kuussa uuden opettelu on vienyt aika paljon energiaa. Mut muutokseen oon erittäin tyytyväinen, työkin isommassa ja kansainvälisemmässä ympäristössä tuntuu nyt sopivalta haasteelta. Ostin kaverini asunnon, joka sattumalta oli myynnissä, ja sitä sisustellessa on mennyt aikaa, valmista ei ole vieläkään. Meinasin ensin tehdä enemmänkin remppaa, mut sit kuitenkin todettiin et aika pienellä muutoksella saa kivan, asunto tuntuu heti kodilta - ehkä siksi, että se tuttu jo useamman vuoden ja Tammerfestien takaa... :)

Oon monta kertaa miettiny et nuo ylälaatikkotekstit tosiaan pitäs päivittää, ja kun katson mitä Sini tänne on taas ehtiny tarinoida niin mun rooli on viime aikoina ollut täydentäjäkirjoittajan :)

Tämä viikonloppu tuntunu pidemmältä kuin normisti, kun jo perjantaina lähti ulos, oli uuden työpaikan pikkujoulut. Meitä melkein 400 samassa yökerhossa, tanssilattialla seisovat pöydät jouluruokaa. Noissa juhlissa ei koskaan malta paljoo syödä mut seuraavana päivänä sit tekis kyllä mieli niit herkkuja sitäkin enemmän. Sit lauantainakin olin ulkona syömässä, vaikka ravintolapäivän kohteet lopulta missattiinkin, ja tänään vielä päiväreissussa.

Tänään kävin siis piiiitkästä aikaa Turussa, katsomas pientä, yhden kuukauden vanhaa tyttöä, todella söpö tapaus ja niin kilttikin. Häntä ihmetellessä päivä meni nopeesti. Sunnuntai-iltana en oo hetkeen palannut junalla Tampereelle, hyvä etten ostanut lippua väärään kaupunkiin. Junassa pelataan näemmä nykyisin paljon Angry Birdsiä, itse haluisin jonku hyvän kirjan. Eilen luin koko päivän pienestä Paavosta ja yksinhuoltajaisästä kertovaa Yösyöttöä. Harvoin luen romaania, mutta tämä sellainen tarina, jota ei olisi malttanut lopettaa kesken ollenkaan. Suosittelen.
Anne