24.11.2011

Vieläkin junassa

Päivä menny mukavasti junassa. Ihan ekaks pakko sanoo et lapsen ja rattaiden kans tulee liikkua aina intercityillä, meil oli varattu lippu orivesi-turku perus pikajunaan ja ei kai siinä muuten mitään mut konduktööri oli niin kiukkunen tapaus, suututti matkustajia inhottavilla kommenteillaan. Vaunut nosti puhisten kyytiin ja kiros kun mun mobiililippu ei heti auennu puhelimesta.

Lino oli yks enkeli. Pyysi melkolailla heti äiti anna ruokaa ja mul oli meille termarissa kasvisosekeittoo ja pikkupussissa kylmälaukussa raejuustoo. Sitten haettiinkin istuinosa kärryistä ja meni hienosti penkkien väliin, mut uni ei tullu, niin kivaa junassa oli. Syötiin omenoita ja liimattiin tarroja uuteen tarrakirjaan.

Vaihdettiin Karjaan junaan Turussa, meinas tulla hoppu, mut onneks meitä odotettiin, tiukka vaihto. Intercityssä olikin sit liukumäki ja veturivaumuineen ja Linon mielestä K-Kauppa. Tunti meni hurjan äkkiä leikkiessä. Syötiin viel eväänä olleet ruisleivät ja vaihdettiin taas junaa.

Nyt ollaan kiskobussissa Karjaalta-Hankoon, evästettiin jogurttia hunajan kera ja poika nukahti. 10min päästä ollaan perillä, miten unien käy, on nyt arvoitus, voi olla et oli niin väsy et nukkuu vaik kannan sen eka autoon ja sieltä perillä sänkyyn, sit kippaan viereen. :) äkkiä matka meni!

S