11.11.2011

Kiva perjantai

Ei tää maaginen päivä oo ollu sen kummosempi, siis ei sitä oo tullu aateltua, kiva päivä kyl on ollut.
Linon kans leikitty pikku-ukoilla ja pyörillä, autoilla, muumeilla ja piipaa-asemilla koko aamupäivä et eihän me ehditty edes ulos ennen päiväunia.

Lino pyysi että äiti mene pois kun vein sen päiväunille, tää niin hyvä esimerkki siitä et vaik lapsi pienen ikänsä nukkunu äitin vieressä niin nyt haluaa nukkua yksin ja nukahtaa yksin. Inhoan sitä et joku sanoo että lapsi tottuu tai sää totutat sen siihen tms. Tekee niin ku näkee lapselle parhaaks.

Odotetuin hetki oli ku pakattiin rekvisiitat ja suunnattiin kuvaukseen Meijerille SannaH studiolle. Lino sai ystävältään synttärilahjaksi kaverikuvan jonka yhteydessä otettiin 2v kuvakin. Ne missä nuo kaksi lähes samaikäistä lasta, tyttö ja poika, ne oli mielettömiä. Hihkuin onnesta jo ensimmäisten 10 kuvan jälkeen, niin upeesti lapset ottivat paikkansa punaisten omenoiden kera. Mä niin odotan et saisin ne kuvat jo koneelle ja pääsisin suunnittelemaan joulukortteja ja vain ihastelemaan sitä että ne kuvat niin ihania. Lino ei oo siis koskaan käyny kuvauksis ja sehän viihty, sano kuvausten tunnin kuvausten jälkeen et lisää kuvia, tonne takasin.

Ostin Keisarin Puodista jädee, daim-Baileys ja sit pikkurasian 1dl metsämarja jäätelöä, ihana se pikkurasia, saa maistella eri makuja ja sopiva annos kahdellekin. Tykättiin todella kummastakin, vaik en yleensä marjajädeistä välitä, valmistaja Kuorevedeltä nyt en muista nimeä.

Lueskelin illalla viel tietoo rattaisiin liittyen ku mä niin himoitsen Phil&Teds tuplia mut sitten taas mietin et pärjättäiskö ihan noilla yhdillä ja seisomaludalla ja sit pysytään päiväuniaika vaan kotosalla, jotta saan itekin levättyä. Reissuissa toki tuplat olis hyvät, mutta toisaalta Linon voi laittaa sit 6kk jälkeen ku ratasosa takasin niin välil isompi rattaisiin ja pienempi kantoreppuun. Eli ongelma on oikeastaan vaan tää eka 6kk ku vaunukoppa käytössä.

Olin menossa jo nukkuun mut mun on tosi vaikea ollu nukkua viime aikoina vaik oon hullun väsyny niin makaaminen välillä tuskaista ja vessas saa ravata eli toisaalta menee nukkuun vasta ku ei pysy enää silmät auki ja sit saa nukuttua muutaman tunnin putkeen kunnolla. Viimeyönä heräsin kun rupes vuotaan verta nenästä ja sitä tuli paljon.

Lino kiroili tänään ekaa kertaa! Päästin Masin ulos ja sit ku huutelin hetken päästä niin ei näkyny, taisin siinä sanoa et voi paska missähän se masi nyt on ja sit tuli poika ovelle ja huusia Masia ja sitten "Äiti, Masi karkas, voi paska" Mää repesin ihan täysin. :D

Katselen nauhalta X-factorin semifinaalia, tääl viel yht.17 esitystä jäljellä, pojat, tytöt, yli 30v ja yhtyeet. Tää on kyl hyvä ohjelma ku alusta asti otin kaik nauhalle ja siten seurannu niiden pääsyä tohon pisteeseeen. En oo jaksanu talenttia, idolssia tai tähtien kans mut täs joku vetää puoleensa, ehkä monipuolisuus ja vaihtelevaisuus.

Tänään Lino söi tonnikalapastaa ja myöhemmin kasvisosekeittoa, vatsa kun toimii taas, onneks lähti pyörähtään näin nopeesti ettei tullu monen päivän projektia.

Masi ja Topi oli kuvauksis mukana, meni tosi hyvin vaik oli paljon liikkuvia osia. Toi kuvaus oli niin kivaa, täytyy ihan vuosittain ruveta käymään.

S