29.8.2012

20120825_1.jpg

Karnikselta konkkaronkkaa!

Tsekkasin just läpi facessa kaikki rawforbeauty seinäkuvat, jaan jossain vaihees blogis joitain kuvia kun meen koneelle. Upeita kuvia ja hyvää infoo kasviksista, pähkinöistä,siemenistä ja öljyistä. Viimevuorokaudet oltu kuumil linjoil whatsappin kautta, kätsy ohjelma ja ilmasia kuvaviestejä.

Kotona oltu todenteolla ja ihanaahan tämä on. Syys/talvivaatteiden esillepanoa ja t-paidat/shortsit odottamaan tammikuista matkaa.

Kelaan soittelin ja sain todella hyvää palvelua mun lukuisille paperille keräämilleni kysymyksille. Vanhempi voi tehdä lyhennettyä työpäivää pienten lasten hyväksi ja saada näin tukea kelalta. Tosin vain reilu 90e, viikon ruokarahat kuitenkin. Isyyslomia ja isäkuukauden viimeisiä käyttömahdollisuuksia tiedustelin. On ne hienoja mahdollisuuksia. Mietittiin maaliskuu/huhtikuuta. Niihin aikoihin palailen töihin. Tosin tuntuu erittäin utopistiselta että tekisin täyttä viikkoa niin kauan kun lapset pieniä. 3-4 pvää töitä riittänee. Rakastan työtäni montulla, se syytä suhteuttaa sopivasti jotta saan jakaa suurimman osan ajastani yhdessä maailman tärkeimpien rakkauden kohteideni kanssa.

Nyt jälkikäteen tuntuu niin hurjalta miten Lino meni jo 1v3kk hoitoon, tosin lyhyitä päiviä..silti, niin pieniä ovat viel ja vieläkin Lino on pieni vaik kohta jo kolme. Nyt siis vasta ymmärrän sen et kolmivuotiaaks kotona- jutun. Itse en valitettavasti siihen kykene mutta kaikkeni yritän että toteutuisi osittain edes. Lino on ollut nyt vuoden kanssani kotona, muutamia päiviä lukuunottamatta, miten aika meneekin näin nopeaan! Mieletön vuosi.

Jukkapojan biisi jyrkänteet soinu mun päässä koko päivän :)

Ajattelen..en ajattele mut näillä fiiliksillä vaikkakin rankka päivä, migreeni ym.. Mut ne ohimenevää, ei anneta vaikuttaa. Nautitaan tästä elämästä, ei tartte ajatella, tehdään fiiliksen mukaan ja annetaan elämän näyttää suunta, ei tartte väkisin tehdä asioita, kaikelle on aikansa ja paikkansa, silleen ne hommat menee.

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani