22.8.2012

Puolivuotiaan pusu

Lenni oli iloinen kun äiti palasi joogatunnilta, pussaili ja naureskeli. Tuli suunsa kans mun kasvoja kohden ja nauro aina antaessaan pusun. Ihana. Kuvan laatu heikko, täl puhelimel tulee ihan onnettomia kuvia ja haaveilenkin nyt omasta pikku järkkäristä. Veden-ja iskunkestävä kamera kulkee kassissa, mut ei siinäkään kuvan laatu nätti ole, olis niin ihana saada lapsista kunnon kuvia vielä kun pieniä ovat.

Sain tänään irti astangatunnista todella paljon ja huomenna Petri Räisäsen vetämä tunti! Ei mua jännää mut kun ajattelee niin onhan se helkkarin hieno kokemus et vierailee meidän ryhmän luona, oikeen joogaguru, kokenut joogi vai miten sen sanois.

Ajattelin ruveta jo nukkuun vaik ilta viel nuori ja puoliyö viel kaukana. Mun piti ladata Hanko kuvat faceen mut miten onkaan niin vaikea avata tietokonetta. Oman koneeni käytöstä on kulunut pian kuukausia, kuvia siirtelin kamerasta sinne ja sekin jäi kesken, espen kone välillä pöydällä valmiina niin sitä käyttää jos jotain tarvitsee. Puhelimella sitä tulee juna-aikataulut, säätiedot ja uutisaiheet tsekattua.

Mutta kyl mä oon ihan uutispimennossa. Televisioo katsoin viimeks reilu pari vkoa sitten, radioo ei tuu käytettyä ja anopilta saadut aamulehdet edelleen nipussa odottamassa lukuhetkeä, tosin Lenni niitä innoissaan kasas tänään uuteen järjestykseen.

Elämä pyörii siis vahvasti lasten ympärillä ja maailmanasiat menettävät merkityksensä, joskaan en niitä hylkää ja olisikin mielenkiintoista kuunnella uutiset edes kerran päivässä, ilman niitäkin näköjään osaa elää.

Lennin neuvola huomen aamul.

Taidan nukahtaa nyt vaan näin ajoissa..zzz

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani