21.8.2012

Roska-auto

Lino sai tän kuvan tänään isiltä töistä.

Oonkohan ikinä kirjoittanut kuin paljon tykkään miettiä tollasii yhdyssanoja joihin tulee viiva keskelle.. ilta-aurinko, ensi-ilta, lava-auto, aamu-uinti jne.. Joskus olis niitä kiva kerätä muistiin. Toinen juttu viel, kun suomenkieles on vaan 7 kpl L-kirjaimeen päättyviä sanoja.. kannel, sävel, sammal, en muista enempää nyt just.

Kesäkurpitsat on superedullisia ja mielettömän monipuolista ruokaa. Lenni syö ensiruoakseen keitettynä, maukasta soossia ja haarukal saa pilkottua, itellekin menee noin ihan pelkiltään. Salaatin joukossa kesäkurpitsa maistuu raakana ja herkullista sosekeittoo saa kera porkkanan, sipulin ja valkosipulin. Maku on ihana ja kesäkurpitsa on mitä helpoin eväs lapsiperheelle ja kiva nakerrella.

Kävin kaupas lasten kans, Lino halus väkisin K-kauppaan vaik mä bonusten toivossa olisin isot ostokset halunnut tehdä ässässä. Linoo oli uskominen, sillä kaupassa oli huippukivat autokärryt avautuvilla ovilla ja Lennin turvaistuimelle tilaa isossa kärryssä jotka rämisi ja osu joka hyllyn kulmaan, linja-auto korttia kai vaativat. Parasta oli kuiteskin et kauppaan saapui sillä hetkellä myös ystävä jota olin ajatellut koko päivän ja ajattelin mennä tällä viikolla poikkeen mut siinähän tuli asiat puhuttua ja vierailu ei olisi enää tällä viikolla onnistunutkaan, joten loisto ajoitus.

Kerättiin Linon kans kärryyn tavaraa, poika haki pussit hedelmille ja vihanneksille ja punnitsi tuotteet. Kulutettiin paljon aikaa HeVi -osastolla ja haisteltiin yrttejä joista ehdoton tuoksuelämys on sitruunamelissa. Huomenna aamupalaa siitä. Pihaan oli viikon aikana ehtinyt kasvaa vaikka mitä ja huomen aamul mennään Linon kans nuuskimaan mitä kaikkee pikku sapuskaa sieltä löytyykään.

K-kaupassa oli vaipat tarjouksessa ja Orivesiläistä hunajaa jota ei muissa kaupoissa olekaan. Meil viikon sapuskat vaippoineen ym lisukkeineen 132e, neljä kassillista ja ne kaks liberopakettia. Pakattiin tavarat autokärryihin takasin ja rämisteltiin mun volkkarille tyhjentämään. Tykkään käydä lasten kanssa kaupassa, oma haasteensa välillä kun kädet ei riitä ja tänään palautettiin ilman lupaa laku takas hyllyyn, otettiin sen sijaan mini purkkapaketti kun purkat nyt kova juttu. Annen kassissakin on aina purkkaa.

Ihana päivä takana, hyvä fiilis ja energiaa vaikka muille jakaa! Tervetuloa syksy!

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani