11.8.2012

Lenni on pipi

Lenni tääl puljaa, vatta taitaa olla pipi, nyt on jo kuutisen kertaa antanu tulla ja suihkussakin jo käytiin mut turhaahan se oli kun homma jatku edelleen. En vaan tajua miten noin pienestä voi tulla niin paljon. Poika ei valita, vääntelehtii vaan. Mä nyt huolissani kuivumisen suhteen ja mitä jos unissaan, miten saan pidettyä kyljellään, en uskalla nukkua. Ehkä siks voisin vaikka kirjoittaa tänne tästä päivästä kun vahdin pikkuista, joka nyt nukahti.

Just googlettelin tuota vauvojen vatsatautia ja sairaals kehotetaan käymään jos ei palaudu 8h aikana ja edelleen tulee ruoka ulos. Miten uskallan nukkua, söis edes pikkasen vai annanko ruutalla keitettyä vettä vähän suuhun vai annanko nukkua rauhassa ja laitan itselleni herätyksen parin tunnin päähän tsekkaan tilannetta.

Joo nyt nukahdan ja asuntomessukirjoittelut jääkön tältä erää vaikkakin pakko viel mainita että meni ihan loistavasti Lennin kans, oli mul repussa 4h ja sinä aikana ehdin kiertää n.30 taloa ja kuvata kaikki. Ennen kiertoa syötiin ja sen jälkeen herkuttelin lätyillä.

Herätyskello soimaan neljältä, toivon kyl että Lenni ite ennen sitä heräisi syömään. Katsotaan miten loppuyö kulkee ja siis Esalla huono olo kuten mullakin ja Linokin ollu koko päivän tosi väsy ja päikkäreitä oli nukkunu 2h ja aamul sanonu mummille et käännytään takas kotiin, olen väsynyt kun olivat kylille menossa. Joku meidän perhettä nyt riivaa, toivottavasti menee pian ohitse.

S