7.8.2012

Illaksi kotiin

Mökiltä kotiuduttu. Olihan se melkoista siel olla, siis aivan ihanaa mutta niin erilaista. Kylläpä oli hieno äsken käydä iltapesulla ja harjata hampaat ilman kengurua pussissa. Lenni siis käytännössä istu pussissa aamusta iltaan siel. Paljon ulkoilua, sieniretkeilyä, uintia, hiekkakakkuja, saunan lämmittämistä, temppurata, huvimaja, pallopelit jne..kaikkee siel puuhailtiin ja tänään olikin aamupäivällä järkkäämistä et saatiin pihapiiri siistiksi ja lukuisat kipot ja kupit vieressä olevineen hiekkakasoineen keräiltyä ja siivoiltua pitkin pöytiä ja terasseja.

Ihana tunnelma siel mökillä. Mieli lepää vaik hommaa riittää. Ruokavalio ihan persiistä ja vatsa kipeä ja silti jaksoi, saati jos olis jättäny muutamat kakkupalat ja karkit syömättä olis voinu olo olla loistava. Väsymys oli melkoinen mutta eihän sitä huomaa kun kokoajan touhuaa ulkona.

Olishan vaikka mitä kirjoitettavaa kuten et mun vuosia sitten teettämien kultasten korvisten toinen kadonnut kappale löytyi esan sukkalaatikosta, jee.

Masi oksensi mun käsilaukkuun eilen illal ja huomasin sen vasta tänään mökiltä lähtiessä, kuulin kyl siel aitassa et meinaa oksentaa ja sit sen kuonon edes ei näkyny siinä sohval mitään..ei kai kun mun laukku oli sopivasti sitä sohvaa vasten ja sinne ne meni ja mun laukkuhan on tunnetusti iso ja täynnä ihan kaikkee mahdollista. Rahapussukkakin oli sopivasti auki ja siel siis kortit yhdes köntäs lappuineen, nekin sai osansa. Pari kettusanaa siinä tuli..ihan kun ei muuta tekemistä olis ollu siinä mökiltä lähtiessä ja varsinkin kun autoo menin käynnistään ja siinä kuskin penkillä ja siitä keskikonsolin väliin valuneena oli toiset. Morjes! Täti ei voinu enää olla nauramatta. Ja kaikista hulluinta juttua tähän liittyen en edes kerro, siis mitä se oksennuks oli, yök yök...

Lennin kans ihanaa hömpöttelyä ilta kotisohvalla, loikoilua kun iski piti huolta isoveikan halitarpeista. Lenni se käkätti ja Lino se isille kiukutteli kai ikäväänsä, sinne ne nukahti isot pojat jo ennen kymmentä vierivieren ja Lenni tähän mun viereen, mistä pääsin karkaamaan pesulle ihan niin rauhassa kuin rauhassa voi saada, niin helpolta tuntuu kun aikaa hetki itselle. Ihanaa arjen luksusta.

Sade tuli rankka, hämähäkin veeeiii...

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani