9.8.2012

Juuso 8kk ja Lenni 6kk

Tineltä sain tuon kuvan ja tässä tekstaria sinnepäin..

Ihana kuva ja niin nätti Juuso! Olitte ehtineet lähteä mutsilta ja toivotan siis nyt teille ihanaa rentouttavaa ja nautinnollista matkaa! Saatte olla toistenne seurassa kiireettä, sehän se parasta on.

Mikko sano hyvin kun siinä mietin matkakustannuksia ja kerroin kuin vaarikin osaa aina mulle huomauttaa thaimaan matkastamme kun asuntolainojakin on jne.. Että eihän niin voi ajatella ja jos noin ajattelis sitä eläis seuraavat 30vuotta lainoja varten. Just näin! Eihän rahaa saa ajatella vaan nauttia läheisistä ja perheestä ja toteuttaa niitä unelmia just tällä hetkellä, koskaanhan ei tiedä mitä voi tapahtua. Onhan vaari toki viisaskin ja joskus kai ymmärrän, viimestään jos tulee joku megalama, sanoinhan vaarille myös että koskaan en ole katunut yhtäkään matkaani vaikka niihin rahaa on palanut, ne on elämyksiä mitä rahassa ei voi mitata.

Lapset heräs seiskalta jo ja sit oltiin hereillä tunti ja nukahdettiin takas..ihmeellistä. Se on tuo Lino joka jo halus leikkiä mut ei jaksanutkaan vaan ihmeekseni nukahti ja Lennikin ja mäkin. Näitä sattumia harvoin! : )

Pääsette lentokentälle ja koneeseen, kuin jännää ja siis kival tavalla jännää lastenkin kautta. Hyvä kesä lähtee matkalle ja saada energiaa sieltä tänne sateen keskelle. Tuokaa aurinko tullessanne, jotta saadaan upee syksy!

Heippa!

Lähetetty Nokia-puhelimestani

S