20.8.2012

Monta pientä

Hankomeininkiä

Kotona ollaan. Tultiin puol ysin aikaan illalla. Ihanaa olla kotona vaikkakin lomakin oli loistokas. Mieletön määrä voimaa kehossa ja ideoita pääkopassa tulevaisuuden varalle. En muista koska olisin ollut lähes viikon poissa kotoa. Meidänhän piti alunperin la lähteä, tuli kuitenkin fiilis et jos tääl asti ollaan niin miksei kerralla vähän kauemmin.

Kuvia on paljon. Mulla joku 400kpl toista hauskempia otoksia, ei kai ne muita naurata, ihania kuvia lapsista ja Hangon maisemista. Faceen tulossa Hanko- kansio.

Lennillä huomenna merkkipäivä.. 6kk.. 1/2 vuotta! Mieletön rajapyykki! Jätkä on syönyt kiinteää nyt viikon ajan kahdesti päivässä. Pääosin porkkanaa, kesäkurpitsaa, mustikoita ja vadelmia. Hienosti on oppinut syömään ja ihan selkeästi näyttää kun haluaa syödä ja kun haluaa lopettaa. Kohta napsii itse lautaselta ruokansa.

Tultiin tänään Annen kyydil Hesaan ja sieltä pendolinolla suoraan oriveteen, meillähän oli tietty turvaistuimetkin mukana joten tavaraa riitti ja suora juna oli paras vaihtoehto. Mummilla käytiin syömäs iltapalaa ja vasta sitten kotio kaaman ja torakan luo.

Reissu meni kyl niin hyvin ja lupauduinkin jo lastenhoitajaks ensvuoden puolella kun nää pienemmätkin jo vähän isompia ja isommat osaa sit jo itsensä pukea ja selvästi puhua. Kyl mä neljän lapsen kans pärjään. Kolmen kanssa treenailin monestikin, mut vauva per kainalo ja kaks toistensa härnääjää..siinä loppu kädet. Vauvoista toinen oli usein lattial tai syöttötuolis.

Ei pysy timmulit auki enää..hyvää yötä.

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani