12.8.2012

Koripallo

Ihan mahtavaa ollu seurata naisten koripallofinaalia ja mikä himo päästä itekin pelaan! Ajattelin jo laittaa faceen et onks orivedellä mitään höntsäilyryhmää ja toinen ajatus olis järjestää liiksan ulkokentälle pelit joku ilta.

Torkahdin kyl kesken finaalin, ei sitä jaksa hereillä pysyä yleensäkään paikallaan vaik lasten kaa torkuttiin tänään 3h ajan iltapäiväunilla klo 16-19. Tänään ollu taas niin mahtava päivä. Rauhallinen aamu, klo 11 autoon ja porukalla ostamaan nurmikkoleikkuria, isilläkin on stiga!

Vaunut oli mukana kylillä ja Lenni nukku niissä kun kurvailtiin kahville herkkuhetkeen, sieltä iski kotiin ajeleen uudella keltaisella pelillään nurtsia ja me suunnattiin luontaistuotekauppaan (omega7 eli tyrniä iskin kipeille timmuleille) ja sieltä uuteen leikkipuistoon jossa myös aikuisten jumppavehje ja kehittävä lasten temppurata. Puistoa ennen haettiin torilta kalaa ja sokkarilta ruokaa sekä herneitä ja näin lounastettiin puistossa siis kalalla ja herneillä, soitettiin myös isi ja maisakin paikalle.

Puistossa vierähti pari tuntia ja sattui siihen mukava naisimmeinen paikalle.. 53 vuotias koiran ulkoiluttaja jonka Lino huuteli että täti tule tänne! : ) mukavia juttuja mm.ravinnosta ja sen yhdeydestä hyvinvointiin. Hän sairasti diabetestä ja nivelreumaa ja hallitsi niitä täysin valitsemalla oikeanlaista ravintoa. Punainen liha ja vehnä olivat kuulemma pannassa ja tekivät kipeeksi, tosi kipeäksi moneksi päivää. Kinkkua kerran vuodessa.

Puistosta käppäiltiin vielä pihakirppiksen kautta kotio, siel oli lasten kiva liukumäki 25e, jäi kaiveleen. Pihassa meil oli poikia ja Esa askarteli/viimeisteli terassin portaita ja kaidepylväitä, mä sisällä pesin pyykkiä ja heittelin matot pojille ravisteltavaks. Lino pääsi pikkupiipaalla käymään paloasemalla ja sen jälkeen sänkyyn menin pikkupoikieni kans pötköttään ja siellähän vierähti se kolmisen tuntia. Ihanaa lepoa. Kun heräiltiin oli ruuanlaitto jo vauhdissa kunnes tuli hälytys ja ukot läks. Siskosenni tuli meille, samoin pari muuta ystävää ja siinähän se ilta meni heidän kanssaan rupatellessa ja grillailessa. Muiden ollessa ulkona sain imuroitua alakerran ja matot takaisin lattiaan. Pyykkejä narulle välille ja sellaista kivaa hengailua ja kaikki olivat kuin kotonaan meininkiä. Ukotkin palas suht ajoissa ja saatiin porukka yhdessä ruokapöydän ympärille kello kymmenen päivälliselle.

Huomen aamulla olis kova halu päästä astangatunnille, mut moneltakohan se on??

S



Lähetetty Nokia-puhelimestani