30.1.2012

Leffa

Kuvassa kun Lino heilutti äitille ovenraosta jäädessään mummille hoitoon aamupäivällä.

Ykköseltä tulee kotimainen elokuva Erottamattomat..tytär, kaks äitiä ja hevosia..kriisiä..jäin ihan koukkuun..

Ajattelin vaan istahtaa hetkeks syömään iltapalaa sohvalle ja selasin kanavia, sattumoisin tää leffa alko.

Sitruunaan oon ihan ihastunu sen jälkeen kun sitä annella syötiin jogurtin kans. Puristan teehen, jogurttiin, tänään maitorahkaan kera hunajan, marjojen, siemenien. Teetä ja tattarileipää juustolla.

S

Lino-vauva


Lino leikkii vauvaa. Katseltiin Linon 1. Ikävuoden kuvakirjaa ja siellä oli kuva viidakosta.
Mitäpäs muuta kun viidakko kaapista esille :)


Tänään oli ultra Kangasalla ja sieltä viel lähetettiin taysiin, koko ajan oli fiilis et kaikki niin hyvin että pääsen viel kotiin, kyl asiat jotenkin vaistoo, en osannu mitään pelätäkään. Nyt ihanan helpottunu olo kuitenkin, kiva lähteä sit synnyttään kun se aika tulee ku tietää et kaikki hyvin.

Tänään jäi cafe herkkuhetken lounas ajanpuutteen takia väliin, kävin kyl tsekkaan paikan ja olin ostaas kahvin mukaan, mut eihän siel maksanu tänään kahvitkaan, kiva. Huomenna yritetään sinne lounaalle jos jaksetaan kotoa poistua. Huomis illaks ohjelmaa luvassa kummitytön ja hänen perheen kera. Keskiviikkona pojalla hoitopäivä ja mulla neuvola, on tää nyt yhtä vahtaamista :) Kivahan se on että huolehditaan, itel vaan olo et tää päivä riitti ja kroppa kertoo sit loput kun on aika.

Kaapista löyty viidakon ohella brion magneetti palikka juna ja Lino leikkii niin mielissään, uus lelu niin heti on kiinnostus eri. En muista et olisin näin kauaa ehtiny sohvalla istuakaan, (10min) kokoajanhan saa olla leikkimässä.

Kaapista löyty myös paketillinen neekerin suukkoja, (espen jemma?) kaks meni jo heittämällä alas, nyt täs taistelen itsekurini kanssa ettei menis viel yks lisää. Ei muuten mut yön kärsin heti närästyksestä jos syön sokeria ja viime yöstä jäi univelat jotka olis hyvä kuitata ens yönä.

Meillä on nyt kotiteatteri, siis kajarit tv-huoneessa, sellasia on harkittu jo atalan kämppään aikoinaan, perjantaina ne sit ilmesty ja onhan tää ihan eri kuunnella musaa ja radiookin ja tietty leffojakin sit. Novaa ja uutisia kun oon kuunnella ilmaiseks saamastanai pattereil toimivasta rätisevästä pikkuradiosta. Youtubesta oon kuunnellu lähinnä rihannaa, mielettömän kuulosta. Mä olisin kyl eläny ilmankin tälläistä viihdejärjestelmää, enhän autossakaan edes laita koskaan radioo päälle.

Äsken kävi taas kumma juttu, kun koirat haukku joo, tsekkasin ikkunasta pihalle ja en nähny ketään ja komensin koirat ovelta pois. No sit pian näinkin et ihmisiä juoksee pihaa alaspäin, ku sisäl valoisaa ja ulkona pimeää, havaitsin ihmiset vasta kun he katulampun alla, kävin huikkaan takasin. Pikkutyttö vanhempineen tulivat palauttamaan turvakaukalon lämpöpussia jota toivottavasti pian taas tarvitsemme. On vaan niin pöllöä ku ei kuule kun joku koputtaa kun koirat haukkuu niin paljon ja haukkuu aina muutenkin. Soitto ennen vierailua ja sit kun ovelle pääsee niin kävelee sisälle vaan, taitaa olla ne meidän käytännöt.

Oven taakse oli ilmestyny myös babyvaippoja tänään aiemmin, kukahan on ovellamme käynyt? Kiitos niistä!:)

Nyt odotellaan isiä reeneistä, syötiin tänään mustaamakkaraa ja puolukoita, nyt ennen saunaa olis vuorossa nokkoskukkakaalimuusia voilla ja kermalla jossa viipaleen verran tuoretta sitruunaa teki loistavan makulisäyksen. C-vitamiini tankkausella torjutaan flunssaa ja vältellään nyt kovasti sokeria ja vehnää ku alkavaflunssa kolkuttelee.

Lino on todella raskas nyt, tekee kaikki temppunsa huh ja vänkää, kiukuttelee, huutaa.. Pää kylmänä nyt vaan, tsemppaan itseäni..

S

29.1.2012

rv 38

Rakkaat pikkupojat Lino, Masi & Topi sekä vauvavatta

29.1.2012 rv 38


 Tänään otettiin muutama kuva muistoksi vatsasta ja raskausajasta, tausta valittiin samaksi kuin Linonkin raskausaikana, mutta oli yllätys lopulta kuin samanlaisia kuvista tuli! :)



Lokakuu 2009 rv 38
Tammikuu 2012 rv 38

70v juhlat




Hervanta

Neljä polvea

Mummelin liukumäki

Casa Lahti

Lino kekkuloi ja pää kolisee



Ollaanks me yhtäsamannäkösiä
Ihanat juhlat, rento meininki ja paljon kuvia kaikista ihmisistä, tänne en viitsiny laittaa ku meitin kuvia..


Napit paukkuu


Näiden kuvien perusteella voi sanoa että kuvaajas tai kamerassa on pahasti vikaa, todella huonolaatuisia kuvia kaikki, pitkästä aikaa kameraa käytettiin, tulee niin usein kännykäl nykyään kuvattua.


 S

LAMPPU



Uutta valoa kansalle. Käytiin hakemas ikeasta uudet rungot keittiökaapeille jotka kolisivat muutama vko sit seinältä alas... Samalla ostin isomman jalkalampun samanlaisen pöytälampun kaveriks. 365 + lunta on tän nimi. Anne

Sunnuntaiajelulla

Lino muisti heti aamulla et Maiski oli lupaillu eilen seuraavaks päiväks piipaa ajelua ja näin oli lupaus täytettävä.


Lino heräs jo kasilta tänään siis sunnuntaiaamuna, viikolla kun jätkää saa hädin tuskin hereille ysin-kympin aikaa, mut näinhän se menee. Maiskikin tuli meille aamupalalle, syötiin kaurapuuroa kera tyrnijauheen ja marjojen, ruis- ja tattarileipää, pakuriteetä ja kahvia. Jälkkäriks megakauheen makunen smoothie macalla, lucumalla,marjoilla, manteleilla, avokadolla, siemenillä, pohjana pakuriteen loppu. Joskus ollu hyvääkin, mutta potkua saa päivään tuosta ja ei tarvii heti syömään mennä, niinkun pelkän puuron jälkeen usein käy.

Mulla on nyt rauhallinen tunti kun saan olla yksin kotona, istun vaan ja kattelen ulos, en tosin osaa olla tekemättä mitään ja siks nytkin täs näpyttelen tätä viestiä samalla puhelimesta.






Kohtahan jo päikkäreille, väsyttää sopivasti. Yöunet 5h jäi niin puolitiehen, luin puol kolmeen ja valvoskelin aina kun Lino herätti. Kyl jännittää et kuin väsyneeks tuun kun vauvakin viel, mut onneks on paljon auttajia ja hoitajia lähellä jos voimat loppuu ja nyt lupaan osata pyytää apua, viimeks kun sinnittelin vaan.

Kivaa sunnuntaipäivää!

Hyundai

Meil ei oo uutta autoo vaan käytiin katsoon päivällä kuinka isi teippaa. Eväänä oli cashew- ja saksanpähkinöitä sekä avokado. Siel autokaupas oli mahtavaa, poika kiersi kaikki autot läpi luetellen ne tai kysymäl "äiti mikä tää on?" ja mä kuljin perässä avokado kädessäni josta lusikallinen meni suukkuun joka auton kohdalla. Autokaupasta suoraan oli helppo siirtyä päikkäreille ku ruokailu hoitu ns liikenteessä.

Mulla kriisi tulevan lapsen nimen kans, googletin sen mikä ollu päässä jo vuoden ja oon siis ennenki googlettanu, mut nyt tullu uus tarkoitus sille nimelle, näkyvä, ei niin hyvä, sillä liittyy pressoihin.. Voi ei. Kerron myöhemmin lisää.. :)

Huomenna ohjelmassa treen mummun 70v kemut. Hauskaa nähdä kaikkia tyyppejä joita ei aikoihin oo nähny.

Paitsi että tän vatsan kans keskustelut on aina jotain tähän liittyvää..tänään kaupassakin tuli niin monta taputteleen mahaa tai aloitti keskustelun, hyvähän se on et kommunikoidaan ja on aihe mistä puhua. Mul jo vastaukset valmiina, "jep, reilu pari vkoa viel, ihan ok menny.." :) mut sit pitää jatkaa jo matkaa ja jää tyhmä olo kun en osannu siinä kysyä et mitäs sille toiselle kuuluu..

Tästä mahasta tulis ottaa nyt muutamia kuvia ku ei sitä tiedä montako päivää viel tää on. Linosta otettiin vattakuvia just samal vkol 38.

Oikeesti on ihan mahtava fiilis kun tää näin pitkällä ja ku pari kk sitten tuntu ikuisuudelta mut nyt kivaa ku enää niin vähän ja kaikkee haluis viel tehä ennenkun syntyy ja kalenteri ens viikollekin täys kaikkee kivaa, jokapäivälle jotain. Niin ja herkkuhetkeen tahdon mennä lounaalle kaks yhden hinnalla vaik joka päivä.

Viel pakko kirjoittaa muistiin et parisuhtees on menny niin hyvin pitkän aikaa jo pari kk, siis sellanen rento meininki, ei toisten arvostelua vaan kunnioitusta ja ymmärrystä siitä että kumpikin yrittää parhaansa...

Iloinen, positiivinen ilmapiiri kotona ja naurua ja yhdessäoloa Linon kanssa. Toisen kiukkupäivät ymmärretty parantaa halauksella eikä kysymällä et mikä sua taas vituttaa :)

Oltu paljon perheenä läsnä ja kommunikoitu kaikesta ja jatkuvasti ja näin ei synny väärinkäsityksiä. En tän parempaa olis voinu loppuraskaudelle toivoakaan. Esa ollu niin erilainen ja yllättävän positiivinen. Tästä saa niin paljon energiaa että jaksaa uuden vauva-ajan. Ja on kasvettu ihmisinä ja vanhempina niin paljon. Motto "hermostuminen senkun pahentaa" ja siis lasketaan mielummin kymmeneen ja otetaan rennosti, on tuonu koko asenteen muutoksen ja negatiivisuus poistunu talosta.
Pieniä mutta suuria muutoksia! :)

Heippa!

S

28.1.2012

Vihreää



En oo kauheesti harrastanut vihersmoothieta, sokkarilla käydessäni, siellä remontin edistyessä ja uusista kasviksista innostuneena (esim.luomulaatuinen tammenlehtisalaatti) kokeilin tällaista. Esa ja Maiskikin maisto, eivätkä edes irvistäneet. Lino söi kymmenkunta ruokalusikallista. Itte olisin kai tykänny, mut toi kookosöljy smoothieissa pilaa yleensä lopputuloksen, en totu sen makuun vaikka käytän jokapäivä, leivän päällä ja kasvissosekeitossa menee paremmin

lämmin pakuritee 3dl pohjana
kookosöljyä 1rkl, sulaa hyvin lämpöisen teen joukkoon,
jättäisin nyt tosin pois seuraavasta satsista, maku niin vallitseva
chia- siemenet 3rkl antaa geeliintyä 15min
+
1/2 avokado
tammenlehtisalaattia nippu, ehkä 1/4 ruukkua
merilevää 2 tl
nokkosta 2 rkl
hamppujauhe 1rkl
omena
pakasteomenalohkoja, jotta saa lämpöisestä smoothiesta raikkaamman
suolaa
hunajaa




Tästä tuli n. 7-8dl annos, josta ite join sen 5-6dl, niin täys olo ettei tos iltapuuroksi hautuva riisi-ohrapuuro taida enään mahtua vattaan..







Viikonloppuisin yleensä valmistan meille kasvisosekeittoa pakkaseen arkea helpottamaan, tänään mentiin näillä aineksilla, suurinosa luomua

Kiehautin 1,5l vettä, siis melko vähän tälle koko määrälle, lantut ja porkkanat ensin, palsternakan lisäsin loppuvaiheessa, sitten kukkakaali ja parsakaali, ne ei enään edes mahdu veteen mutta höyrystyy vartissa siinä muiden päälläkin.

1/2 lanttu (keittoaika 30-40min, pilkoin tosi pieneks)
1/2 kg porkkanoita
kasvisliemikuutio
Varttia myöhemmin lisäsin
2 palsternakkaa paloina
kukkakaali paloina
parsakaali paloina
3 valkosipulin kynttä
suolaa
hunajaa

Soseutan sauvasekoittimella, pakastan rasioihin, otan arkena aamulla pakkasesta, ehtii sulaan pikkasen ennen lounasaikaa, kippaan kattilaan, lämmitän, lisään ison voi nokareen, kookosöljyä, kermaa ja nokkosta. (sekä esim. hamppujauhoa, merilevää)

Lino tykää kun laittaa vähän raejuustoo päälle tai viimeks syötiin soppaa/muusia lihapullien kera. Sopii kivasti myös tattarileivän kaverina. Kasvissoseen koostumus riippuu ihan täysin kerman ja jauheiden määrästä, pakkasesta kun ottaa niin on melkolailla muusin kaltaista.

Tällainen lauantai-ilta tänään ja Limppari oli innoissaan äitin kaa ruokaalaittamassa, nyt syöttää koirille lapiolla nappuloita, kuskaa siis niitä kupista ympäri kämppää punaisella hiekkalapiolla.




S


Senni K eli "Annen Sennin" synttärijuhla

Prinsessasynttäreillä. Cupcakes ala sankari-Senni.

26.1.2012

Juna hut hut

Junassa on hauska matkustaa! Tänään jo toista kertaa. Aamulla auto jäi Orivedelle huoltoon ja katsastukseen, olikin päivässä valmis niin nyt menossa hakemaan takas. Nää Tre-Ovesi-junat on nykyään hupaisia yhden vaunun kokoisia kiskobusseja :)
Tänään lähdin pitkästä aikaa ennen 4 töistä ja menin jalkahoitoon! Mahtavaa! Hoitoputki jatkuu huomenna aamulla hierojalla, sit la kampaaja, mahtava väliviikko, vähän iisimpää töissä.
Kävin tänään hakemas Treen viimeisen henkkamaukan vihreen neuletakin, se ikkunasta mulle varauksessa. Myös Tukholmasta olivat heti loppu :) Sini sit bongasin et sun takki viel Sokoksel. Ei vieläkään ales!
Pian märät säpikkäät, loisto-ohjelma :)
Anne

25.1.2012

tehoo, ei tehoo, tehoo..

Vaikuttas tehoovan superfoodit, jee!
Tänään kk tauon jälkeen jooga, lajeista paras!
Kaikkee toi Sini on taas ehtiny kirjotella kun mä nukkunu :) mut pian takas kylään!
Anne

Retkeltä kotiutuneena..

Mun autoo oli siirretty, miten sattukin et oli parillisen viikon ke aamu!! Tuleeks lasku perässä vai miten? :) sillain siinä lapussa kai luki..

Nyt just tultii kotio, lino heräs vasta 10.30. Mä kympiltä. Levoton yö oli, Linokin heräs monta kertaa itkeen, toivottavasti sait nukuttua. Jatka kurkkus lääkintää sitruunal, auringonhatul ja carmoliksel viel muutama päivä ja keittele illalla sitä pakuriteetä jos ehdit. Laita 0,5l vettä ja puruja siitä suodatin pussista 1tl. Luin sun ihanat muoti ja terveys lehdet ja kohta pääsen tutustuun sisustuslehtiin kun lino menee nukkuun. Kiitos viel niistä! Äiti oli neuvolas mukana linon kaa leikkimäs ja haluis niin kans tollasen laukun. Yritän sille metsästää mustan ku tulee joskus stockalle..

Aamupala syötiin vasta siel atalan eilalla, ku herättiin niin myöhään ja oli sovittu sinne meno jo 11. Neuvolasta myöhästyttiin puoltuntia, mut ei onneks haitannu, laitoin sinne jo viestiä etukäteen ku eila rupes kahvia keitteleen vasta ku meidän olis pitäny jo lähteä.

Se eila kehu lähteissä et kuin nätisti kohtelin lasta ja en tiuski lapselle, kiva kuulla.

Lino kaivo muumin ja tutin äsken kassista ja meni kai nukkuun.. :) meen tsekkaan kohta makkariin tilanteen, jep siel se on jo unessa <3

Kiitos yökyläilystä, tullaan toistekin ja vaik joskus pe iltana niin pääsee la aamuna johonkin ihanaan kahvilaan.

Meidän alakerran naapurit on tainnu saada vauvan, lähtivät pari pvää sitten aamuyöstä kun valvoin ja istuskelin keittiössä, en voinut olla huomaamatta ja sen jälkeen autoo ei oo näkyny..nyt äsken tuli niiden auto pihaan..en sen enempää kattellu mut aikataulullisesti sopis kuvioon..

T. kyylä : )

ti-ke yö klo 01.30

 Olen jo nukahtamaisillani mutta tämä erilainen päivä jää kirjoittamatta, jollen tyhjennä siitä mitään tänne.
Vanha tuttuni, neljän lapsen äiti on toiminut luonnonmukaisten synnytysten doulana vuosia ja tapasin hänet tänään. Tapaamisessa oli mukana myös toinen äiti. Mulla on nyt 3vkoa laskettuun aikaan ja vahvistusta sain tämän illan aikana omille ajatuksilleni.

Jännintä oli että yllättäen tämä ystävä kehotti meitä pieneen meditaatioon ja hämärsi valot ja laittoi rauhoittavaa musiikkia ja rupes lukemaan lauseita, joita varmasti tulen ajattelemaan synnytyksessäkin. Sanoilla rentoutettiin kehoa ja annettiin happea vauvalle ja opeteltiin kuuntelemaan kehoa ja poistamaan kielteisiä ajatuksia.

Mullahan oli Lino tuol mukana ja se tietty hämmenty tilannetta kun äiti makaa silmät kii lattialla, en tiä mitä se ajatteli mut seuras aikansa ja sit tuli mun vierelle suu mytryssä ja rupes nyyhkyttään, otin toki lapsen kainalooni ja hän jatkoi siinä leikkiään legoilla mutta tuo hetki oli todella koskettava ja siitähän ne omatkin kyyneleet alkoivat virrata. Sanoissa oli pelkotilojen kuljettamista pois kehosta ja pelkojahan mulla on aina ollut, ei välttämättä synnytystä kohtaan vaan koko elämän menettämistä kohtaan tai rakkaan ihmisen menetystä tms ja nää ajatukset tuli niin voimakkaina pintaan. Ehkä se meditaatio helpotti asiaa jonkin verran sillä pystyin itkemättä kertoon peloistani myös annelle illalla ja asiat on nyt selkeemmin päässä.

Olen nyt todella vahva ja meen läpi harmaan kiven.


Oriveden luontaistuotekaupasta saa ihania luomu teelaatuja, helppoja kun annospusseissa

Toi kamomilla&vanilija tee ehkä parasta ikinä, loistava pakuriteen maustaja. Ruohonjuuresta ostin viime reissulla, upeet pakkaukset. Niin ja toi valkosuklaa ihan unelmaa.. 
Linon kanssa rettkeilymme jatkui annelle, jossa punkkaamme tämän yön. Syötiin porukalla ihana iltapala ja yritetään estää kurkkukipujen ja flunssien tulo. Sitruunassa on paljon c-vitamiiniä ja sopi niin hyvin jogurtin sekaan. Omenoita maustettiin kanelilla ja hunajalla, juotiin pakuriteetä kamomillalla ja vanilijalla maustettuna ja ashwagandhaa lopputilkkaan mukin pohjalle, hassua ainetta kun stressi kaikkoaa ja hyvä olo valtaa kehon. Suositellaan juomaan aamuin illoin lämpimän maidon ja hunajan kera, pahaa kun mikä mut kyl siitä vaan tulee sellanen tasapainosempi olo ja naurattaa paljon enemmän.

Spirulina merilevää, huipputerveellistä ruokaa, Lino pureskelee noi naama vihreenä, mä nielasen veden kera.
Lino nautti olla tutussa paikassa ja riehu ja selitti taukoamatta juttujaan, istu annen sylissä katsellen autoja ikkunasta, hyppi tyynykasassa, leikki Masi-koiraa ja vaan nautti siitä että sai olla oma itsensä ilman huolen häivää. Edellisessä kyläpaikassahan Lino oli jatkuvassa lähikontaktissa muhun ja pelkäs kissoja ja sai ihan hepulin kun yks pyörähti lähellämme.

Huomenna kun heräillään suunnataan atalaan entiselle naapurillemme kylään. Kyseessä on leskirouva n.85v jonka mies kuoli kun asuimme viel siel ja sen jälkeen on kahviteltu useammankin kerran. Hänellä on kissa nimeltään Hilmavilma, josko tutustuttais noihin kissoihin lähemmin ettei tarttis pelätä niitä. Lino hoki sieltä illan kyläpaikasta lähdettyämme kissut on kivoja, kissut on kivoja..

Katselin tos Liviltä äsken ihanaa sisustusohjelmaa, jossa aina pari tyyppiä kunnosti talon viikossa, mielettömiä ratkaisuja! Meil ei näy Liv, onneks, mähän pian en muuta tekis kun seuraisin kaikki mahdolliset sisustusohjelmat. Paljon nopeetempoisempi ku kotimaiset, niitä ei jaksa aina katsella taik vähintäänkin luen samalla.

Esa oli tänään bodypumpissa ja ainut mies tunnilla. Rohkee poika! Varasin sille paikan päivällä niin ei ollu aihetta perääntyä. Mulla kaipuu kans jumppiin ja siihen fiilikseen. Isompi ikävä on kyl astangaan.
Viel siel ystäväl käynnistä, ihana vahva ihminen joka ei tuputa valintojaan vaan kannustaa tekemään niin kuinka itseltä hyvältä tuntuu. Antoi kysyttäessä vinkit ja ohjeet asioihin mutta edellen painotti omalla maalaisjärjellä ajattelua. Niin se on et kaikki ei oo niin mustavalkoista ja tilanteet muuttuu ja mennään balanssis tilanteen mukaan.

Meil mekkomeron tytöil on nyt niin makeet käsilaukut!! Anne kuvaa sunki laukusta! Tää ihanuus on nyt mun, loistava käsilaukku/ hoitolaukku, on melko pramee ku noi kultaketjut, silmä totuttelee vasta.. : )

Lino sai tuliaisiks p.o.pin velour raitapöksyt ja mä kasan ihania ruottalaisia sisustuslehtiä. Kivaa olla tääl retkellä. Voi ku huomen olis vaik lauantai ja päästäis cafe runoon brunssille ja siitä shoppaileen. Ei mul olis kyl energiaa shoppailureissuihin mut aina saa haaveilla. Anne töihin aikasin aamulla ja me sit häivytään Linon kaa kun parkkimittari uhkaa loppua.

Luin tos muutaman muotilehden tai lähinnä selailin, ite tulee harvemmin niitä ostettua, enemmän kotoo löytyy sisustuspuolen valikoimaa, mutta siis oli hauska lukee et PUOLiNuttura on huipputrendikäs kampaus :) Jep, ollu mun pelastus aina ja nyt siis catwalkillekin kelpaava malli.. Mut sehän oli kaikkein hulluinta kun nuttura pään päällä tuli kaiken kansan käyttöön..pikkumyykampaus, mun yökampaus ollu koko ikäni kun en osaa tukka auki nukkua ja sit sama tyyli jollain stockan 50v myyjällä, siinä mulla oli sulattelemista sillon. Nyt toi puolinuttura huippujuttu, niin helppo ja silti näyttävä ja tukkaa tulee pidettyä sen avulla auki.

Nyt nukun. Heippa.

S
Loistava proteiinin lähde ja hyvä ja helppo heittää jokaruokaan.. jogurttiin, riisin ym.. ja smoothien pohjaks kun geeliintyy

24.1.2012

Khao Lak

Voisiko tuossa olla minä ja poikani?
Blue Village Seaview
Kuvat: finnmatkat.fi

Mieletön matkakuume päällänsä, hain pari viikkoa sitten ärrältä esitteet ja vein jo pari päivää sitten lehtiroskikseen ajatellen et ei ikinä oo varaa lähtee mihinkään, mut nyt olis niin hyvä porukka lähdössä et reissuun on päästävä... siis vasta vuoden päästä, tammi-helmikuussa 2013, nyt kun varais, olis mitä odottaa ja ehtis järjesteleen rahapuoltakin. Kerran elämässä fiiliksellä. Onks mukaan lähtijöitä? : )

S

22.1.2012

Kummitytön synttärit

Ihana muumikakku!
2 vuotias ja sen kaunis äiti!

uus ison tytön sänky !





ballerina

Perhe Lahti

Ihana hella ja tyttö

Hassuja hattuja (Linon kypärä jäi kotiin)

Prinsessa
Stadium vesipullot !

: )

21.1.2012

Kanelbullar kaakeli

Cliff Barnes

Jälkkärillä Cliff Barnesilla

Hilkan laukku

Hilkan uus laukku, också halva priset!

Annen saapikkaat

Nya skor, Gabor, halva priset! Hilkalla samikset! 

Nam


t. Anne