25.1.2012

Retkeltä kotiutuneena..

Mun autoo oli siirretty, miten sattukin et oli parillisen viikon ke aamu!! Tuleeks lasku perässä vai miten? :) sillain siinä lapussa kai luki..

Nyt just tultii kotio, lino heräs vasta 10.30. Mä kympiltä. Levoton yö oli, Linokin heräs monta kertaa itkeen, toivottavasti sait nukuttua. Jatka kurkkus lääkintää sitruunal, auringonhatul ja carmoliksel viel muutama päivä ja keittele illalla sitä pakuriteetä jos ehdit. Laita 0,5l vettä ja puruja siitä suodatin pussista 1tl. Luin sun ihanat muoti ja terveys lehdet ja kohta pääsen tutustuun sisustuslehtiin kun lino menee nukkuun. Kiitos viel niistä! Äiti oli neuvolas mukana linon kaa leikkimäs ja haluis niin kans tollasen laukun. Yritän sille metsästää mustan ku tulee joskus stockalle..

Aamupala syötiin vasta siel atalan eilalla, ku herättiin niin myöhään ja oli sovittu sinne meno jo 11. Neuvolasta myöhästyttiin puoltuntia, mut ei onneks haitannu, laitoin sinne jo viestiä etukäteen ku eila rupes kahvia keitteleen vasta ku meidän olis pitäny jo lähteä.

Se eila kehu lähteissä et kuin nätisti kohtelin lasta ja en tiuski lapselle, kiva kuulla.

Lino kaivo muumin ja tutin äsken kassista ja meni kai nukkuun.. :) meen tsekkaan kohta makkariin tilanteen, jep siel se on jo unessa <3

Kiitos yökyläilystä, tullaan toistekin ja vaik joskus pe iltana niin pääsee la aamuna johonkin ihanaan kahvilaan.

Meidän alakerran naapurit on tainnu saada vauvan, lähtivät pari pvää sitten aamuyöstä kun valvoin ja istuskelin keittiössä, en voinut olla huomaamatta ja sen jälkeen autoo ei oo näkyny..nyt äsken tuli niiden auto pihaan..en sen enempää kattellu mut aikataulullisesti sopis kuvioon..

T. kyylä : )