30.1.2012

Lino-vauva


Lino leikkii vauvaa. Katseltiin Linon 1. Ikävuoden kuvakirjaa ja siellä oli kuva viidakosta.
Mitäpäs muuta kun viidakko kaapista esille :)


Tänään oli ultra Kangasalla ja sieltä viel lähetettiin taysiin, koko ajan oli fiilis et kaikki niin hyvin että pääsen viel kotiin, kyl asiat jotenkin vaistoo, en osannu mitään pelätäkään. Nyt ihanan helpottunu olo kuitenkin, kiva lähteä sit synnyttään kun se aika tulee ku tietää et kaikki hyvin.

Tänään jäi cafe herkkuhetken lounas ajanpuutteen takia väliin, kävin kyl tsekkaan paikan ja olin ostaas kahvin mukaan, mut eihän siel maksanu tänään kahvitkaan, kiva. Huomenna yritetään sinne lounaalle jos jaksetaan kotoa poistua. Huomis illaks ohjelmaa luvassa kummitytön ja hänen perheen kera. Keskiviikkona pojalla hoitopäivä ja mulla neuvola, on tää nyt yhtä vahtaamista :) Kivahan se on että huolehditaan, itel vaan olo et tää päivä riitti ja kroppa kertoo sit loput kun on aika.

Kaapista löyty viidakon ohella brion magneetti palikka juna ja Lino leikkii niin mielissään, uus lelu niin heti on kiinnostus eri. En muista et olisin näin kauaa ehtiny sohvalla istuakaan, (10min) kokoajanhan saa olla leikkimässä.

Kaapista löyty myös paketillinen neekerin suukkoja, (espen jemma?) kaks meni jo heittämällä alas, nyt täs taistelen itsekurini kanssa ettei menis viel yks lisää. Ei muuten mut yön kärsin heti närästyksestä jos syön sokeria ja viime yöstä jäi univelat jotka olis hyvä kuitata ens yönä.

Meillä on nyt kotiteatteri, siis kajarit tv-huoneessa, sellasia on harkittu jo atalan kämppään aikoinaan, perjantaina ne sit ilmesty ja onhan tää ihan eri kuunnella musaa ja radiookin ja tietty leffojakin sit. Novaa ja uutisia kun oon kuunnella ilmaiseks saamastanai pattereil toimivasta rätisevästä pikkuradiosta. Youtubesta oon kuunnellu lähinnä rihannaa, mielettömän kuulosta. Mä olisin kyl eläny ilmankin tälläistä viihdejärjestelmää, enhän autossakaan edes laita koskaan radioo päälle.

Äsken kävi taas kumma juttu, kun koirat haukku joo, tsekkasin ikkunasta pihalle ja en nähny ketään ja komensin koirat ovelta pois. No sit pian näinkin et ihmisiä juoksee pihaa alaspäin, ku sisäl valoisaa ja ulkona pimeää, havaitsin ihmiset vasta kun he katulampun alla, kävin huikkaan takasin. Pikkutyttö vanhempineen tulivat palauttamaan turvakaukalon lämpöpussia jota toivottavasti pian taas tarvitsemme. On vaan niin pöllöä ku ei kuule kun joku koputtaa kun koirat haukkuu niin paljon ja haukkuu aina muutenkin. Soitto ennen vierailua ja sit kun ovelle pääsee niin kävelee sisälle vaan, taitaa olla ne meidän käytännöt.

Oven taakse oli ilmestyny myös babyvaippoja tänään aiemmin, kukahan on ovellamme käynyt? Kiitos niistä!:)

Nyt odotellaan isiä reeneistä, syötiin tänään mustaamakkaraa ja puolukoita, nyt ennen saunaa olis vuorossa nokkoskukkakaalimuusia voilla ja kermalla jossa viipaleen verran tuoretta sitruunaa teki loistavan makulisäyksen. C-vitamiini tankkausella torjutaan flunssaa ja vältellään nyt kovasti sokeria ja vehnää ku alkavaflunssa kolkuttelee.

Lino on todella raskas nyt, tekee kaikki temppunsa huh ja vänkää, kiukuttelee, huutaa.. Pää kylmänä nyt vaan, tsemppaan itseäni..

S