29.1.2012

Hyundai

Meil ei oo uutta autoo vaan käytiin katsoon päivällä kuinka isi teippaa. Eväänä oli cashew- ja saksanpähkinöitä sekä avokado. Siel autokaupas oli mahtavaa, poika kiersi kaikki autot läpi luetellen ne tai kysymäl "äiti mikä tää on?" ja mä kuljin perässä avokado kädessäni josta lusikallinen meni suukkuun joka auton kohdalla. Autokaupasta suoraan oli helppo siirtyä päikkäreille ku ruokailu hoitu ns liikenteessä.

Mulla kriisi tulevan lapsen nimen kans, googletin sen mikä ollu päässä jo vuoden ja oon siis ennenki googlettanu, mut nyt tullu uus tarkoitus sille nimelle, näkyvä, ei niin hyvä, sillä liittyy pressoihin.. Voi ei. Kerron myöhemmin lisää.. :)

Huomenna ohjelmassa treen mummun 70v kemut. Hauskaa nähdä kaikkia tyyppejä joita ei aikoihin oo nähny.

Paitsi että tän vatsan kans keskustelut on aina jotain tähän liittyvää..tänään kaupassakin tuli niin monta taputteleen mahaa tai aloitti keskustelun, hyvähän se on et kommunikoidaan ja on aihe mistä puhua. Mul jo vastaukset valmiina, "jep, reilu pari vkoa viel, ihan ok menny.." :) mut sit pitää jatkaa jo matkaa ja jää tyhmä olo kun en osannu siinä kysyä et mitäs sille toiselle kuuluu..

Tästä mahasta tulis ottaa nyt muutamia kuvia ku ei sitä tiedä montako päivää viel tää on. Linosta otettiin vattakuvia just samal vkol 38.

Oikeesti on ihan mahtava fiilis kun tää näin pitkällä ja ku pari kk sitten tuntu ikuisuudelta mut nyt kivaa ku enää niin vähän ja kaikkee haluis viel tehä ennenkun syntyy ja kalenteri ens viikollekin täys kaikkee kivaa, jokapäivälle jotain. Niin ja herkkuhetkeen tahdon mennä lounaalle kaks yhden hinnalla vaik joka päivä.

Viel pakko kirjoittaa muistiin et parisuhtees on menny niin hyvin pitkän aikaa jo pari kk, siis sellanen rento meininki, ei toisten arvostelua vaan kunnioitusta ja ymmärrystä siitä että kumpikin yrittää parhaansa...

Iloinen, positiivinen ilmapiiri kotona ja naurua ja yhdessäoloa Linon kanssa. Toisen kiukkupäivät ymmärretty parantaa halauksella eikä kysymällä et mikä sua taas vituttaa :)

Oltu paljon perheenä läsnä ja kommunikoitu kaikesta ja jatkuvasti ja näin ei synny väärinkäsityksiä. En tän parempaa olis voinu loppuraskaudelle toivoakaan. Esa ollu niin erilainen ja yllättävän positiivinen. Tästä saa niin paljon energiaa että jaksaa uuden vauva-ajan. Ja on kasvettu ihmisinä ja vanhempina niin paljon. Motto "hermostuminen senkun pahentaa" ja siis lasketaan mielummin kymmeneen ja otetaan rennosti, on tuonu koko asenteen muutoksen ja negatiivisuus poistunu talosta.
Pieniä mutta suuria muutoksia! :)

Heippa!

S