29.1.2012

Sunnuntaiajelulla

Lino muisti heti aamulla et Maiski oli lupaillu eilen seuraavaks päiväks piipaa ajelua ja näin oli lupaus täytettävä.


Lino heräs jo kasilta tänään siis sunnuntaiaamuna, viikolla kun jätkää saa hädin tuskin hereille ysin-kympin aikaa, mut näinhän se menee. Maiskikin tuli meille aamupalalle, syötiin kaurapuuroa kera tyrnijauheen ja marjojen, ruis- ja tattarileipää, pakuriteetä ja kahvia. Jälkkäriks megakauheen makunen smoothie macalla, lucumalla,marjoilla, manteleilla, avokadolla, siemenillä, pohjana pakuriteen loppu. Joskus ollu hyvääkin, mutta potkua saa päivään tuosta ja ei tarvii heti syömään mennä, niinkun pelkän puuron jälkeen usein käy.

Mulla on nyt rauhallinen tunti kun saan olla yksin kotona, istun vaan ja kattelen ulos, en tosin osaa olla tekemättä mitään ja siks nytkin täs näpyttelen tätä viestiä samalla puhelimesta.






Kohtahan jo päikkäreille, väsyttää sopivasti. Yöunet 5h jäi niin puolitiehen, luin puol kolmeen ja valvoskelin aina kun Lino herätti. Kyl jännittää et kuin väsyneeks tuun kun vauvakin viel, mut onneks on paljon auttajia ja hoitajia lähellä jos voimat loppuu ja nyt lupaan osata pyytää apua, viimeks kun sinnittelin vaan.

Kivaa sunnuntaipäivää!