19.1.2012

Siniltä annelle..

Mikä pink babe ja mikä märät säpikkäät ?? :)
(senni hakenu pinkin peak takin lainaan vai hä?)

Siis ihan hullu vaivahan se on ollu sulla, siks just niitä pentikkejä sinne olis pitäny syytää ja siivouskorvaukset ja ne kaikki tunnit joita sul on tän takia kulunu ja se paha mieli, siis henkiset korvaukset jne..

Tukholmaan, ihanaa, mahtavaa. Mä niin just nyt näiden kaikkien kotiviikkojen jälkeen haluisin kaffelle istuun hyväs seuras ja shoppaileen. Just esalle sanoin tänään et nyt tarttisin hiukan omaa aikaa, mitä tekisin, ei hajuukaan, no se päivystää joten turha toivo. Lino pirtee ku peippo, espe nukkuu, me leikitään ambuleilla ym piipailla. :)

....
Joo googletin just märät säpikkäät", yritän tsekata vaik areenasta. Hullua mut tuntuu et joka päivä loppuu aika kesken, tänään sain ladattua kuvat puhelimesta, haluisin niitä järkkäillä koneella ja laittaa kansion faceen ja tehdä se valokuvakirja linon 2.vuodesta. Yks työhomma myös viel tekemättä, joka veis pari tuntia ja haluisin jo siitäki eroon, mut en oo jaksanu enää edes valvoa öisin. Siis elämä aktiivista aina, tylsyydestä ei hajuukaan. :)

klo siis jo 22.30 ja poika leikkii niin nätisti tos mun vieres, mä kans mukana tuos leikis vaik välil kirjoittelenkin. Tein niin hyvää mansikkasmoothieta äsken jogurtilla ja chia siemenillä,tyrniä ja äite toi mulle ruohonjuuresta tänään cashew pähkinöitä ja lucumaa, nam. Esakin tykkäs oikeesti ekaa kertaa. Mut ei tos just niitä pahoja kirpeitä kaikista supereimpia ollutkaan. Herkullinen iltapala. :)
Laittelen nää tekstarit blogiinki...

S