11.1.2012

Aleilla vihdoin


Nyt on pinnallista meininkiä blogissa, laukkuja ja vaatetta, välillä näinkin. Sunnuntain aamulehteä lukiessani eilen illalla näin polarn o pyretin ale -50% mainoksen, kävin noilla aleilla myös vuosi sitten ja löyty ihania juttuja kuten tänäkin vuonna. Ja nyt oon tyytyväinen etten menny viel viimeviikol vaik kuinka piti, mut en jaksanu. Joku äiti siel harmittelikin et oli ostanu kasan -30 aleilta ja nyt samat oli sen -50.

Oltii eka MLL kerhos tänään ja sieltä suunnattiin suoraan koskariin. Ekaks tosin vierailin Linon nukkuessa Ruohonjuuressa niin niin pitkään aikaan ja sain sieltä kaiken mitä en oo käsiini Oriveden luontaistuotekaupasta saanut. Siitä postaus erikseen kuhan ehdin, uudet teet jo tässä maistillaan.

Lino heräs, sai ruohonjuuren tädiltä rusinarasian ja pian siirryttiin koskarin alakerran kahvilaan, johon oli tehty väliseinä ja se odotettu liukumäki oli siel seinän toisel puolen keskel remonttia, nähtiin se mut ei päästy hakeen. Löydettiin reitti mäen viereen ja huidoin raksaäijän paikalle joka sit kanto sen sinne kahvilaan päätä puistellen :) ihan parasta!

Pian olinkin itku kurkus huonovointinen ja niin kipee et pelotti jaksanko vahtia Linoa, onneks se oli kiltti ja ei yrittäny karata ku kerran, muuten viihty mäen ja eväiden kera. Rankka aamupäivä vai hä? Soitin jo esallekin et nytkö lähden sairaalaan kun ei meinannu henki kivuilta kulkea. Siinä sitä istuttiin tunnin verran ja poika viihdytti kahvilan väkeä tempuillaan.

Lino sai ystävältään jouluna lahjakortin tuonne pop.iin ja poika sai sillä itselleen collegehaalarin, ihana ja tykkäs heti olla se päällä ja hupunki laitto päähänsä. Kiitos : )


Täs kuvas on mun aleostoja, Linolta uupui pienenä pikkuhaalari. 68cm kokoisia jo sit olikin ja ne tallessa edelleen, mut tuo uus valkoinen on nyt 50cm, myyjä lupas et vaik on kui iso laps niin pitäis mennä 3kk, tajuton ovh 75e ja nyt onneks puolet siitä, Linolle ostin tuon saman sinisenä kirpparilta aiemmin n. kympillä, kuka maksaa noista täyttä hintaa?

Merinovillaiset alusvaatteet otin vauvalle ja Linolle, hinnat ihan pilkkahintoja nyt tollasista loistotuotteista.

Parit rukkaset, denim etusormipaikalla ja punaset pikkurukkaset, ihanan väriset, Linon kokoa nekin.
Ollaan eletty välikausihanskoil tähän asti, polarnin nekin ja pakkasil ei ollu sormet jäässä joten nyt ei nois toppahanskois sit ainaskaa.

Raitapaidat on meidän käytetyimpiä vaatteita ja ne kun oli nyt 10e kpl, otin kahdessa koossa.
Perus sukkia oli nyt harmaita tullu ja sit vahvemmat  mustat sormikkaat otin kevääksi, kun edelliset ohuemmatkin oli syksyl kovas käytös. Ihania vaatteita ja niin käytännöllisiä ja oikeet koot löyty jne.. : ) Joululahjarahat suoritettu. Kiitos.

Mahtava ale!