4.3.2013

Espe 33v

Ihana ilta meil, synttäripäivä vaik kävi Espe reeneissäkin, silti kaikkee kivaa ehdittiin porukalla tekemäänkin, siis olemaan ja vaihtaan kuulumisia ja tuol ne Linon kaa hömpöttää viel ja hakivat banaanin just : )
(klo 22.11)

Espe se jatko olohuoneemme mietintää viel eilisen pyörittelyn jälkeen tänäänkin ja vinkkas et googleta olohuone, no mä hain living room ja vau kun kuvia tuli vaik kuin paljon. Tallensin 10 eniten puhuttavampaa ja kun mä ne Esalle näytin sen tultua kotiin, saatiin yhdestä kuvasta niin loistoidea ja nyt kerrankin siis ekaa kertaa näiden vuosien aikana me ollaan kummatkin tyytyväisiä sisustukseen näillä vehkeillä mitä nyt on. Ikeaan tekis mieli päästä hankkimaan pari tasoa, mennään kun jaksetaan. Ihana voittaja olo!

Niin eli tarviiks maton olla aina pöydän alla keskellä olkkaria tai ylipäätään asioiden olla keskellä mitään. Vieroksun symmetriaa ja nauretaankin aina siskon ja äiten kaa keskustapuolue jutuille, siis nyt ei puhuta politiikasta vaan esineiden asetteluista. Äite laittaa esineet silleen tasasesti ja ite tungen kaikki rykelmään. Salaa Sennin kaa vaihdeltiin himas tavaroiden paikkaa tai äidin härnäystä se joskus oli ja kai ihan huomaamattaankin siirteli ne takas paikoilleen.
Keskustapuolue vs. Kasa : )

Oltiin aamupäivällä Värisilmässä katsoon tapetteja Sennille ja Maiskille, Äitekin oli sielä ja Lino se hyppäs mummelin kyytiin rautakauppaan. Me Lennin kaa haettiin sapuskaa Vallesmannista ja tehtiin treffit Muorille ja Vaarille. Siel menikin päiväuniin asti. Ihanan kiireettömästi ja kerrankin olin unohtanu puhelimeni kotiin..sehän soi aina ja muori ei tykkää ja saatii kyläillä rauhassa ilman pirinää. Mummeli oli löytäny kirpparilta Linolle minkäs muun kuin paloaseman miehineen ja Lennille NallePuh puhelimen.

Kotiin nukkumaan koko sakki ja usein herätään vasta kun Esa tulee kotiin eli lähemmäs viittä. Syödään ruoka porukalla ja just eilen kaupassa käydessäni iloitsin kun tähän elämään on tullut rytmiä ja kaupassa käyn kerran viikossa, välillä toki jotain täydennyksiä mutta pääsääntöisesti näin ja ruoat on melki samat joka viikko mut mukavaa että hyvää ja tuoretta ruokaa on.

Tuntuu omituidelta et kuukausi enää lasten kans ja sit töitä vähän.. Miten aika menee näin nopeaan! Ihanassa iässä lapset niinkuin aina mutta miten elämä taas muuttuukaan. Oon järjestelly et mennään pehmeästi kuukausi kerrallaan ja neljä päivää viikos töitä saa riittää. Aloitan muutamalla tunnilla ja ihanaa että lapset saa olla kotona hoidettavana.

Nyt loppu asiat..

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani