20.3.2013

Oma koti kullan kallis

Kotona. On ihanaa olla reisussa mut ihanaa on tulla kotiinkin vaik pyykkiä on älyttömästi..ei se tunnu missään kunhan on ympärillä kaikki tarvittava kuten kantoreppu joka on tarpeen kipeän lapsen kanssa. Viime yö oli raskas..Lenni tosi huonona ja panadolit lensi kaaressa oksennuksen kera, joten kuume oli korkeella ja vaikerointia, yskää jne.. En oo lastani nähny koskaan näin kipeänä. Ja miten sattukin että just tuona erittäin levottomana ja itkuisena yönä mökissä yöpyi vieraita joille maistuu kotonansa varmasti uni ens yönä. Hyvin me kaikki jaksetaan ja ennätysajassa oli mökki siivottu ja ruokaakin saatiin navat pullolleen ja lapset sai olla ulkona.

Isovaarin mökki on rakas paikka ja siel on ihana olla. Toivon että päästään sinne pian ja saadaan myös isi mukaan jakamaan vastuuta ja pörryytteleen poikien kaa. Nyt pysy kelkat tallissa ja sukset riitti. Merosen kyläkaupassa poikkesin kannatuksen vuoksi pari kertaa, pitäneehän sitä kannattaa ja varsinkin jos meinaa jotain sisustuslehtiä ostaa tms.perushintaista niin ehdottomasti sieltä. Nameja käytiin hakemassa. Kandee kokeilla Pirkan banaani-manteli-valkosuklaata..nam.

Nyt päiväunille ja todellakin täs havahtuu että ehdinpäs käymään Lylyssä ennen töiden alkua ja nyt nää mun äitiysvapaat on aikalailla tässä, toisaalta jokainen hetki on aina hyvä ja omalla tavallaan just loistava ja oikea eli reippain mielin töihin parin viikon päästä. Lenni terveeks ja lapset pysyköön terveinä, toivottavsti kuume vie pöpöt mennessään.

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani