15.3.2013

Pinnasänky vol 2

Just puhuin et ton pinnasängyn saa kantaa pihalle..ei me sitä oo tarvittu mut nyt sain viel päähänpiston kokeilla..josko sittenkin. Viimeks kokeilin muutama kk sitten ja eihän se Lenni sinne asettunu ja en kyl jaksanu siirtääkään yösyöttöjen jälkeen..mutta ehkä nyt on aika sopivampi.

Lenni ite viihtyy sängyssä ja kömpii sinne..meil siis yks laita auki, ainakin nyt kun totutellaan ja mä nukun täs vieres. Mulla ihan juhlavat oltavat sitten aikoihin..kaappasin parisängystämme toisen futonin ja Lino saa nukkuu isänsä vieres ny vähän ohuemmilla systeemeillä kun äiti ryösti poikansa patjan.

Lenni nukahti sänkyynsä nalle kainalossa. Sai se rintaa pariinkin otteeseen sylissäni ja siirrettyäni sänkyynsä itki vuolaasti protestoiden et äiti enks mä saa nukahtaa sun kainaloon. No mä olen täs ihan vieressä ja yhtään ei yrittäny sängystä pois vaan olis kai halunnu äidin vierelleen. Mutta eihän se monivaiheinen itku kauaa kestänyt kun Lino toi Lennin ekan Nallen, mikä on tärkeä ja sitä ruvettiin halimaan ja leikittelemään..nekutteleen ja sit Lenni nukahti.

Toivottavasti sen ei tuu kylmä kun on nukkunu mun vartalossani kii ja nyt sit on ihan itekseen. Joo ja asiat on totuteltavissa kun tietäähän Lenski et kun vaunuun laitetaan niin sillon nukutaan ja nyt on mahtavaa että makuuhuoneet kummatkin täydessä hyötykäytössä ja Linolle päiväunipeti valmiina kans ja sit joskus pojat osaa nukkuu tääl huonees ilman vanhempaa, mut ei mul mikään kiire viel oo Lennin luota pois, on aivan ihanaa pitää sitä lähellä ja nyt yltän viel silittelemään.

Sain lahjaks siivouslahjakortin ja tänään meil oli tohinaa aina aamusta lähtien. Siistijä oli tääl 3,5h ja olin jo varoitellut, et häntä odottaa kaikki rästihommat kuten saunan pesu, lukuisat lattiakaivot, ilmanvaihtoventtiilit, kaapin päälliset, lattian pesu. Aloitin jo pari tuntia ennen häntä heittämällä matot ja kaikki tekstiilit pihalle ja keräilemään leluja ym roinaa paikoilleen.

Lino lähti aamupäivällä mummille ja Lenni nukku pari tuntia terassilla niin sain omissa oloissani nautiskellen siivoilla. Lenni se pian heräs kun siivooja tuli ja meni itseltä osa aikaa toki Lennin hoitamiseen, mutta kyl Lenni on niin hyvä imurilla ratsastaja että hommat toimi ja saatiin porukalla paljon aikaseksi. Osa matoista jäi viel ulos kun aika loppu ja ei tää kämppä nyt kiiltänyt ja tavaroita viel kasoilla paikotellen mut tän päivän ohjelma olikin rästit ja kyl mä ite hoidan perusjutut, mut huippuu oli se että kun tällainen siivouspäivä on kalenteris niin tuleepahan tehtyä ja paljon!

Oltiin Lennin kaa päivästä niin poikki et nukahdettiin päiväunille neljän aikaan ja jo ennen viittä meil siivoushommat jatkuivat aina yhdeksään asti. Kun vauhtiin pääsee.ei malta lopettaa. Ja vieläkin olis vaikka mitä tehtävää, mutta kuukauden päästä uus setti ja sitä ennen perussiivoilua ilman ressiä. Oli kyl hieno juttu, niin kevyt mieli kun sai apua askareihin ja ne nyt todellakin tehty kaik! Jee! Yhdessätekemisen voimaa!

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani