13.3.2013

Uusikuu

Miten koomista et kun teen ekaa pitkää harjoitustani kotona eilen, niin oli uusikuu ja se taitaa olla ainoa päivä kuukaudesta kun tulis vaan olla tekemättä mitään ja varsinkin kokonaisvaltaista joogaharjoitusta. Toisilla hormonikierto menee täydenkuun mukaan ja toisilla uudenkuun. Joten miehille helppo muistisääntö ja kärsivällisyyttä aina täydenkuun ja uudenkuun aikoihin.

Meil Esa tietää tarkalleen mun parin päivän pahasta olosta et okei nyt on se aika ja ymmärrystä löytyy nykyään todella hienosti. Ihanaa et kun ite on välillä ihan hukassa et mikä hemmetti mua vaivaa niin toinen sen jo tietää ja osaa kertoa. Tää kaikki nyt siks et ihmettelin aamul Esalle puhelimessa et miks ihmeessä mul on näin voimaton olo ja eilenkin oli aamulla ressi olo, väsyttää vaan ihan hullusti. Kalenteria kun kurkkaa, paljon asioita selviää eikä tarvii ihmetellä.

Mä en siis tällä hetkellä tiedä imetyksen takia tarkkaa kiertoani muuten..kalenteriin olis syytä kaikkia muitakin asioita merkitä. Ja muutenkin hyvä kun olis tilaa kirjoitella kalenteriin elämänvaiheita, liikuntaa, mielentiloja, muistiinpanoja, niitä kiitollisuus asioita, lasten lausahduksia ja hassutuksia.

Lapset vesileikeissä ja mä tääl juon paikallani teetä ja mahdollisuuden kirjoitella. Nyt ulos ja pukemisessa on hommaa..vaikkakin rutiinil menee yks kerrallaan, ensin Lino pihalle ja sit Lennin vuoro.

S