3.3.2013

Huh hulinaa : )

Eilen olinkin kotosalla koko päivän ja Lenni ei paljoo päivän aikana nukkunu ja illal veti enemmän puuroo mustikoilla kun Lino ja nukku sit 6h putkeen!! Vau! 23-05..ihan mielettömät unet sain ja tänään onkin sit energiaa piisannu.

Aamul astangaan, pitkän tauon jälkeen ja tuntu ihanalta. Se Olivia lehden negatiivinen juttu astangasta tuntuu nyt viel pöllömmältä..oon käyny alkeissa nyt 4 vuotta ja en vois kuvitellakaan et jotain siel sattuis..kun kuuntelee kehoaan eikä tee mitään mikä tuntuu inhottavalta tai kivuliaalta. Pyytää apua ohjaajalta haastellisiin asanoihin ja ohjaaja osaa kertoa sekä avustaa asanoista toimivia ja kipua ei saa tuntea vaan liikeradoilla, asennoilla, lukoilla ja hengityksillä homma toimii.

Pojat oli sillä välin siirtyneet vastarannalle ja sinne mäkin teelle ja suklaakakulle. Kakkua on tänään syöty koko päivä. Päiväunien jälkeen, tosin mun ei tarvinnu nukkuu vaan etsiskelin lasten pikkuvaatteita myytäväksi. Pojat heräs, syötiin ja lähdettiin Maijan synttäreille. Linon vauvauintikaveri/meidän naapurin likka täytti 4vuotta.
Synttäreiltä ystävien luo kokoonnuttiin ja Annekin oli siel ja kakkua syötiin taas ja taas.

Tänään on tuntunu et kelloo vastaan kiiruhtanu ja kakkupöydästä nousin pukemaan kiiruusti lapset, kotona keittiön siivous ja Lennin nukutus ja jumpalle. Soudettiin ja juostiin Annen kaa ja sit assaristeppiin. Ihana päivä.

Äskön mulkattiin meidän olkkaria..se ei oo koskaan ollu meidän mieleen tai nyt viimesin järjestys oli ihan kiva mut ei me osata..pyöriteltiin äsken taas kalusteita uuteen uskoon. Luulin et Esa nukku jo ja sit tulkin makkarista taas pistään ideoita pöytään : ) nyt on tv huonees pöytä..katotaan mitä lapset huomen aattelee ja koliseeko päät kun totuttu et se on yleinen leikki ja liikkumis eli kuperkeikka ja jumppaamista varten ollu vapaata tilaa. Meidän olkkari on haastava..ei yhtään seinää..avaraa tilaa vaan ja pitäis saada sellainen kaunis rykelmä tuohon keskelle ja sit taului seinille. Kesäl tulee kuluneeksi 4v kun talo oli suht valmis ja muutettiin, josko sen kunniaks saadaan tää näyttämään siltä kun aina haluttukin ja alk peräinen suunnitelmakin on ihana kun siinä roikkuu katosta pallotuoli.

Olishan se helppo mennä kauppaan ostamaan kalusteita..mut yritetään näil vanhoil ny vaan saada aikaseks, se kai se haastavinta sisustamisessa, louhokselta kannettu kivipöytä, annen lipasto, vanha pöytä autotallista ja toinenkin, suutarin palli ja sukset. Niin ja noi mustat kuution malliset kukkaruukut agrimarketista, mitkä toimittaa virkaa puiden säilytykseen ja kirjahyllynä. Hassua miten ei oo aikasemmin saatu tätä kuosiin, kaikkeen sitä silmä tottuu vaik ihan nättiä ja toimivaa näinkin. Tää sisustaminen kiva yhteinen harrastus meil. Jumpan aikana oli Espe tääl piirrelly uusia pohjia kalusteiden suhteen ja eilen illal istuttiin meidän kylppärissä ja saatiin se mietittyy ja ratkaistua yhtämielisesti. Pysyy kiinnostus kotia kohden yllä kun näitä pohtii ja viimeistelee huoneita kuntoon.

Ottaisin kuvan tosta olkkarista mut täs puhelimes kamera sökönä, olis pitäny esaa pyytää mut nyt taitaa jo olla unilla. Mä juon teeni ja nukahdan..toivottavasti pitkille yöunille : )

Huomen työterveyslääkäri ja lenkille ulos tahdon.

S






Lähetetty Nokia-puhelimestani