15.3.2013

Porkkanaa ja Perfect Home

Anne, sun ja Johannan puokkiin loodat on tääl meil. On muuten hienot laatikot ja paljon isommat kun tajuskaan. Jos tää mun puhelimen kamera toimisi niin nappaisin kuvan. Espen puhelimel usein nappaan ja sit whatsappii mulle jne..

Eilen torstaina oli ihana päivä kaikinpuolin. Ikimuistoisia hetkiä oli kun Lino pyysi et saako pestä mun hampaat ja ilmanmuutahan se sai ja hienosti osas pestäkin. Kehuin ja se oli niin onnellinen ja se jännitys ilme niitä mun hampaita pestessä. Aivan ihana!!

Tehtiin Linon kans kasvisosekeittoo taas, melkolailla sitä me syöty koko talvi lounaaks ja iltasin sit isinlainen tukevampi sapuska, mikä tosin välillä myös itsenikin tekemää, mut sellaista vähemmän kasvisruokaa kaikkien mieleen. No mutta tuo soppa oli hyvää ja mikä kaikkein hienointa niin Lino kuori ihka ensimmäisen porkkanan nyt onnistuneesti..ihan joka kohta oli puhdas ja sit pilkko päät pois melko runsaalla kädellä ja eikun toinen heti perään. Otettiin kuvakin tästä haastavasta touhusta äidin apulaisena.

Aiemminkin on yrittäny mut ei oo ihan noin hienosti menny ja onkin tyytyny kippaan kauhalla kasvisten palasia kattilaan, mut nyt on kuorinta-apua jatkossa.

Siel se Lenni nukkuu omas sängys..hassua.

Lähdin 4. Akupunktioon, on se mieletön hoitomuoto ja apua olen saanut joka kerta..hyvä esimerkki se, että kun on se aika kuusta niin mul on koko viikon pääja niskat kipeet ja pari päivää kovat migreenit..niin nythän ei ollu mitään. Viel yks hoitokerta jäljellä ja sit kattelen josko vuoden selviää ilman ainaskii ja hoitaa itseään muun tavoin.

En voinu olla viemättä paria tuoretta voisilmäpullaa Mikon Leipomolta Eilalle, hän meidän vanha naapurimme Atalasta ja hetken mielijohteesta soitin ja kysyin lupaa poikkeamiselle. Eila on synt 3.3.30..taisin kirjoittaa tuon viimeksikin kun hänellä poikkesin ennen thaikkureisuu, mut nyt oli muori hienosti selvinny lonkkaleikkauksesta ja oli käyny jo kaupungissakin asti ja kävellyt jo tunnin lenkkejä. Hyvä tyyppi tää Eila ja suusta kii siel jäi. Tiesin et lapset nukkuu himas tai leikkii mummelin kaa ja ehdin ennenkun mummeli jo kiiruhti hoitohuoneeseensa asiakasta vastaanottamaan.

Nyt tulee uni..heippa ja aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!


Lähetetty Nokia-puhelimestani