13.3.2013

Nahkapieru

"Sää pyörit kun pieru nahkahousuissa" sano isi Linolle iltapalapöydässä, kun jätkä ei ollu pysyä paikallaan hetkeäkään.. mietittyään tovin Lino päästi suustaan "Lenni on nahkapieru" nahkapieru!
Me vaan revettiin ihan hepuliin kaikki ja siitä innostuneena Lino jatko nahkapierun toistoa..ihana naurunräväkkä toisti itseään..vaik hommasta oli menny jo koko juttu niin silti se vaan nauratti ja ihmetytti et miten sen sai päässään yhdisteltyä. Naurattaa se hetki vieläkin, aito nauru on ihanaa ja porukalla varsinkin.

Tein pisimmän astangaharjoituksen kotona ikinä ja ihan rauhassa. Olin jo lähdössä jumpalle kun tuli ajatus itsenäisestä harjoituksesta. Lenni meni iltapäikkäreille ulos ja menin kylppäriin sulkien kaikki ovet. Pääsin niin hyvään hengitysrytmiin ja harjoitus sujui keskittyneesti. Lino kekkuloi isänsä kanssa ja kyl oli hienoo et kotonakin treenaus onnistuu. Lennikin on isin kaa niin nätisti ja leikkisä, heti kun tulin ihmisten ilmoille alkoi Lenskin rätinä.

Meil oli ystäviä tänään kylässä ja hienosti meni neljän pienen pojan kans vaik Linoo kiukutti et muut leikkii sen leluilla. Oltiin ulkona koko porukka laskemassa mäkeä ja isoveljet veti pikkuveljiä perässään pulkalla ja stigalla. Kaikki neljä poikaa nukku samaan aikaan päikkärit, ihmeellistä : ) Ruoaks syötiin kasvissosekeittoo kookosmaidossa ja välipalaks omena-aprikoosisosetta ja jälkkäriks ystävien tuomaa kaurajäätelöä mikä oli yllättävän hyvää.

En saa Lenskille kenkiä jalkaan ja onkin ollu kolmilla villasukilla ulkona. Ei meil Linon kaa tuon ikäisenä ollu kenkienlaitto ongelmaa, mut menee tää näinkin ja Linon isoja kenkiä lainaillaan, tosin tippuu jaloista.

Lenni ei enää konttaa paljookaan vaan jalkasin kipittää paikasta toiseen viel horjuvin askelin, mut vauhtia on ja kiipeily ehkä mielenkiintoisinta. Välillä jätkä on pöydällä ja hellan ympäristössä onkin vahtimista nyt kun siirtelee jakkaraa ja kiipee niin nopeaan käsiks kaikkeen.

Huomenna selviää meidän suunnitelmat lähikuukausiksi. Kaikki käy, mut vähän silti jänskättää et miten tää ny menee. Päivähoitohakemuskin odottaa tätä tietoa.

Huh miten väsyttää ja huippuu et oon peiton alla jo..saa nukahtaa vaik vähän viel janottaa ja vettä en oo juonu vielä tarpeeks tänään.

S

:,ö Toi on Lennin merkki, avas mun puhelimeni just..oon nukahtanu kesken lähetyksen illal ja täälhän tää teksti viel lähettämättä


Lähetetty Nokia-puhelimestani