7.3.2013

Jumppaa

Kirjauduin heiaheiaan vuoden vaihteessa, nyt en oo viikko kausiin avannu galaxytabia josta päivitin treenejä palveluun. Harjoitusten kirjaaminen on hauskaa ja motivoivaa mut nyt on tietokoneet ollu säpissä kauan. Eräpäivät paukku laskuissa jo ja olikin eilen avattava kone mutta ei sitä kauaa jaksa olla siinä kun lapsi on kainalossa ja haluis kans painella nappeja.

Viime aikoina olis ollu mukavasti kirjattavaa treenikalenteriin. Vaunulenkkiä lähes päivittäin ja jos ei niin aamujumppa terassilla Lenniä nukuttaes. Astangas su ja ke, stepissä ja juoksumatol su ja tänään matolla pikkasen ennen pumppia. Se pumppi ei oo mun juttu, tykkään et on meininkiä ja en saa mitää kiksejä painojen nostelusta vaik ohjaaja on hyvä mutta silti sellanen yhteishenki puuttuu. Tykkään mielummin cross tyyppisestä treenistä mis vähemmän osallistujia ja kaikkien kesken tsemppi päällä. Tanssilliset jumpat ihania kans ja haluisin testata ens ti helmikuun uutuusjumppia, vetäjänä Eve.

Pomppukerhoilemassa aamupäivällä ja siellä pojat käveli käsikädessä ja viipottivat niin rohkeasti kumpainenkin. Paljon oli porukkaa vaik ulkona nätti ilma tosin kova kylmä tuuli ja -7 pakkasta. Porukal siirryttiin 5 äitiä lapsineen Herkkuhetkeen syömään. Hyvin meni lasten kans vaik ainahan se pientä härdelliä on, onneks olivat saaneet juosta just energiansa hallilla ja nyt maittoi ruoka.

Siskon ja sen miehen uuden kodin katsaus, sormet syyhyä sen kans ja just katoin ikean kuvastoo silläsilmällä. Sisustus on lähellä sydäntä, joku intohimo vaikkei sitä omaa kotia täl hetkel kunnossa aina jaksa pitääkään, toisten koteja ihana sisustaa. Tapetteja käytiin tsekkaamsaa alkuviikosta jo ja tänään uudelleen Värisilmässä. Tekis mieli kotonakin pistää ranttaliks, niin hienoi tapetteja oli.

Nuorempi kummityttö tuli kyläilemään äitinsä kaa pitkästä aikaa, dippailtiin parsakaalia hunajaan ja herkuteltiin hedelmillä. Sara se leikki rohkeesti Lennin kans mut jutut jäi multa kuulematta. Kissa vei kielen. Suunnitellaankin nyt yhteistä viikonlopun viettoa äidit lapsineen Lohjan suunnalla mahdollisesti. Sais mahdollisuuden tutustua kunnolla kummityttöön ja rohkenis juttelemaan kun saatais olla yhdessä muutama päivä putkeen.

Linolla oli tänään elämänsä toiset palomiesreenit, viime to oli ekat ja siel oli iskin mukana harjoittelemassa ensivastetta tosin välillä muumeja katsellen ja evääks oli kissuleipiä yrttivoilla. Uus paloautokin oli tullu..ei ollu kuulemma viel luukuissa mitään tavaroita ja ei oo ikinä ollu auto viel hälytyksillä mutta ajamaan minä pääsin.

Kuvasin aamulla mun ja Linon meininkiä (Lenni nukku ulkona) ja meidän lähtöö, siis videokameran laitoin eteisen jakkaralle pariks minuuttia. Meil oli avaruusalusleikit ja lattiavalot oli aluksen valot. Mä meikkasin aluksen kyydissä 'äiti voi täällä aluksessakin meikata, hyppää kyytiin Lino kapteeni kutsuu äitiään"

Olis pitäny kuvata autossakin matkalla kerhoon, oli pojalla jutut: "Äiti, voisitko ajaa hiljempaa (liikenneympyräs Linol tulee paha olo), onks meillä kiire sinne kerhoon? kyllä me äiti sinne ehditään ihan varmasti, ei tää oo mikään ralliauto, minä avaan sit sen sisäoven ja sä äiti voit avata sen ulko-oven, sillain sovitaan..toistepäin kun viimeks, jooko? Sä meet Lennin kaa siitä ovesta enste ja mä tulen perässä, missä Niinan ja Viljan auto on, tulen tulen..älä äiti ny hoputa, höpöhöpö"

Tuli tekstiä jätkältä muutaman minuutin aikana aivan tauotta ja sellanen olis syytä saada joskus nauhalle : )

Lenni oli mun jumpan ajan mummilla, kävin tankkaaski Nesteellä, onhan se paljon järkevämpää kun st1, kyllähän sitä paikallista yrittäjyyttä tulee kannattaa. En mä tiä kenen st1 on. Hintoi vertasin sen verran et täys tankki eli n.50litraa tulee Nesteellä 2e kalliimmaks. 95E oli kai 1.699 tai en mä varma oo mut muutaman sentin arvokkaampaa ku kylmäasemil. Tällä hetkellä tuo täys tankki riittää kuukauden päivät ja ei oo tullu tarkkailtua hintoi, tankkaus niin harvinaista puuhaa. Lotto tarttu mukaan. Oonko muuten kertonu et mul oli kerran 6 oikein ja se sattu olemaan sit joulun lisäarvonta mis ainoastaan 7 oikealla voitti. En onneks ehtiny pilvilinnoja miettimään, asia selvis pian mut hurjalta tuntu tarkistaa kuponkia kun numerot täsmäs.

Hurjaa kyytiä viikot menee! Kaikkee ihanaa sitä tapahtuu, paljon ystäviä ja läheisiä ympärillä.

Huomenna Lino omasta pyynnöstään mummin luo ja mä hoidan kaikkia paperiasioita..teki mieli kirjoo joku negatiivinen sana etuliitteeks mut ehkä niitä papereita on kuitenkin kiva tehdä jos niin asennoituu, siirtäny niitä olen jo pari kk joten taitaa kertoo paljon.

Anne viipottaa uusissa tuulissa ja auringonpaisteessa. Jännää!

Heippa.

S