10.3.2013

Isin poikia

Lenni nukahti eilen ekaa kertaa isin kainaloon!
Oltiin Annen kaa lenkillä illal ja Himoksesta oli puhe et olis ihan huippuu vaan extempore lähtee autolla ja vähän fiilisteleen meininkiä Haloo Hki keikalle ja ehkä vuoden päästä sit kun Lennikin osaa nukahtaa ilman mua ja sehän tapahtui myöhemmin samana iltana, olin mä siinä nurkilla, mut ihana kun käpertyi välillä isänkin iholle!

Onhan Lenni mussa kii, iltasin saattaa tunninkin olla rinnalla putkeen, sit nukkuu pari tuntia ja taas on saatava syödä, joten ei sitä suotta itse tarvii viel miettii iltarientoja, eipä oo mikää tarveskaan, ehkä kesällä sitten.

Lino on niin isin poika kans että silmät kirkastuu kun näkee iskin auton kaartavan pihaan, toisaalta ei ole ehdoton sen suhteen et kumpi auttaa pukemisessa tms. mut isin auton kyydillä on päästävä mielummin kuin äidin ja Lennin kaa rattailla. Liikutaan usein osissa paikoista toiseen..hassua mut niin se on kun tänäänkin Esa halus jo mennä muun perheensä luo ja meil lapset nukku päiväuniaan. Lino herättyään soitti isin hakemaan sen ja me Lennin kaa kärrytelty pitkin poikin ja kaupasta haettiin kaks kassillista ruokaa. Matkat on niin lyhyitä, niin voi liikkuu miten vaan ja miten itseä huvittaa.

Lenni kipittää aina kädet ojossa isänsä luo ja pyytää syliin. Imuroivat yhdessä tänään ja Lenni istu imurin päällä säädelleen min-max voimakkuutta ja sammutti imurin ja hyppi ihan onnessaan ratsastaen imurin kyydissä. Niin ne jäi tänne kun me Annen kaa oltiin astangassa, mieletön tunti jälleen. Elämyksiä joka kerta.

Illalla tuos lattialla oli Esa alimmaisena ja pojat möyri päällä, kikatus ja hekotus. Ja mä silmänurkat kosteana seuraan tapahtumia, kauneimpia asioita elämässäni lasten ilo ja nauru sekä vilpitön onni Esan kasvoilla.

Yhteisiä hetkiä toivon vielä enemmän elämäämme. Energiaa riittäisi yli äyräiden työpäivien päätteeksi ja intoa talon kunnossa pitämiseen siten että lapsetkin touhussa mukana apumiehinä.

Katselin Kosto ohjelman äsken sivusilmällä Lenniä syöttäessäni..ihan liian jännää katsottavaa, Lenski unessa ja kymppiuutiset alkaa, ihanan värikäs asu ankkuril Marjo Lehikoisella; kukkapusero ja punaset housut, miltä teistä tuntuu jotka olette pukeutuneet samanlaisiin silloin 20v sitten vai koska ne viimeks oli? Mä oon oppinu vasta 2000 luvulla miettimään mitä päälleni puen ja ei siks havainnekuvaa ennen sitä. Verkkareis aina koulus vaan oltiin.

En mä uutisia kauheesti seuraa, aamulehti tulee ny pari kk näytteenä ja kymppiuutiset osuu kohdille usein kun saan päivän pulkkaan. Onhan se mukava pysyä kartalla edes vähän et mitä puhutaan ja missä mennään. Iltasanomiin tms..en koske, niissä liian rankkoi juttuja, harvoin uutisia lukiessa tai katsellessa sitä nauraa tai tulee iloiseksi. No niin just lapsia menehtynyt tulipalossa..huhhuh : (

Huomenna Lennin 1v neuvola!! Jännä nähdä poikien mitat. Lino tietty tulee mukaan, on kulkenut aina mukana jokaisessa äitiysneuvolassakin..siel on kivoja leluja odottamassa ja katotaan olisko Linon paino noussu sitten 13kilon. Lenni kiiruhtaa kohta ohi painon puolesta.

Reipas ja pakkasen raikas viikonloppu. Paljon happea ja meil oli illan petivaatteet ulkona, tuntuu et raikkaus on nyt sisälläkin. Vaikka hulluu se että petivaatteiden tulis olla väh 24h tuntia kovas pakkasessa tai reilu 2h yli 60 asteisessa saunassa jotta pölypunkit menehtyy. Tarttis olla varapeitto. : )

Heippa.

S

Lähetetty Nokia-puhelimestani