24.3.2013

Trulli

Tänään startattiin aamulenkille vähän erilaisis merkeissä kun yleensä. Iskä piirsi pojalle pisamia kasvoihin mut Lino ei tykänny kun niiden olis pitäny olla sinisiä, onneks löyty violetti kajalkynä äitdin kätköistä ja sai sillä piirtää naamaansa lisää ja sit oltiin tyytyväisiä.

Etsittiin koppa, kahvipannu, pääsiäishuivi ja eikun hattu päähän ja vitsat kyytiin. Tippupyörä nostettiin talviteloilta ja vehkeet kyytiin kohti mummin taloja. Lino halus virpoa enste ylätalot sit vasta alataloille ja mummille. Ei meil ollu ku 8 vitsaa ja yleensä 2/8 vain oven avasikin joten pimpoteltavaa riitti. Pojat söi mummilla soppaa ja jatkettiin matkaa takaisin kotia kohden. Muutama oksa viel oli ja Lino halus meidän naapureille viel virpoa. Perällä oleva rivari oli menestys sillä 4/8 avas oven ja haltioissaan ottivat kuvia pikkusesta noitahatusta. Yks oksa jäi kun oli aika lähteä kotiin päivänokosille. Lenniä itketti rattaissa.väsytti mut ei malttanu nukkua kun ovet aukeni ja aina uusia ihmisiä ilmestyi kuikuilemaan rattaisiin. Lennillä ei tänä vuonna ollu pisamia eikä hattua mutta ensvuonna on kaks pikku trullia ovien takana.

Ei me kauheesti vaivaa nähty tän homman eteen mut eilen illal niitä oksia haettiin ja vähän koristeltiin..onneks löyty vanhoja sulkia ja tipuja kätköistä. Ja tänään aamu-ulkoilun ohessa meni sopivasti kierroskin. Lino sai paljon suklaata ja kun meil ehkä kerran kuussa on Lino herkkuja saanu jossain juhlissa ja nyt veti suklaata toisen perään..toivon et se sen kestää tai katotaan vaikuttaaks mitenkään tai tuleeks ärrimurri. Lenni sai pari askia rusinoita.

Ihanaa oli nähdä Linon ilo ja jännitys hommaa kohtaan ja rohkeus katsoa vieraita ihmisiä silmiin syvälle vilpittömästi ja lausua sana sanalta tyyliin "virvon varvon sut terveeks vuodeks, vihta sulle, palkka sulle"

: )

S

liitän kuvan tähän viel tänään

Lähetetty Nokia-puhelimestani