31.3.2013

Kuvausvalmisteluja

Huomenna on Lennin 1v kuva ja melkeinpä luulen et lapset on aikalailla yhdessä niis kuvissa kun ei meil Linostakaa oo 1v kuvaa ja jos hyvin käy ja aika riittää niin olis ihana saada joku kuva pojista vanhempineenkin.

Kuvausvermeitä ja leluja täs just keräilin, Lennille punaset pöksyt, Linolle farkut, neuleet mukaan ja Linolle jakkutakki, nallet, vaarin ja papan tekemät puuautot, suloiset kengät kummallekin, hattuja, palomiesvermeitä ja syötävää kuten omenoita, rusinoita, leipää ja siistit ulkovaatteet jos ulkokuvia tulee otettua..jos näin hieno ilma. Saa kuvaaja päättää, meil ainoastaan kaks kuvajuttuu mitä toivotaan just joku palomiesteema ja sit perhekuva, muuten saa Piritta ideoida hullutuksia lasten päänmenoks.

Kuvaaja Piritta Lipiainen

Aikoinaan ostettiin kimppalahjaa kummitytölle lahjakortti hänelle ja oli yllätys et Lenni sai samanmoisen lahjaksi, upeaa ja kuvat kun on ikimuistoisia ja ihanaa et saadaan sellasii kuvii viel kun lapset niin pieniä. Ja niitä kuvia voi sit käyttää sisustuksessa, tehdä vaik mitä. Aamul sinne siis ja aikainen herätys, vanha rytmi viel päällä ja ei tajuu tota kelloo et jo noin paljon.

Juostiin Espen kaa tasan 12km tänään, aikaan 1h25min. Mukava rauhallinen lenkki ja mieletön pilvetön taivas. Kyl on paljon treenattavaa viel ja kaks kuukautta aikaa, juoksua vaan niin perkuleesti..ja kun pääsis ja ehtis..se on vaan juostava nyt! Ihanaa se on ja kun niin upeet kelit, niin mikäs siinä : )

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani