30.3.2013

Pisamia ihan varppiin

En peilistä viel katsonu naamataulua tän päivän jäljiltä mut luulis et pisamia olis tullu kun koko päivä ulkoiltiin järven jäällä. Vaari veti ladun 2.2km järven ympäri ja viis kertaa tuli se mentyä, on tuo hiihto mukavaa kun ei hengästy ja ei tunnu liikunnalta ja silti tajuttoman monipuolista. Enkä todellakaan osaa hiihtää. Äite neuvo mua enenmmän etukenoon kun olin ihan pystyssä ja espe sano et liike-energia menee hukkaan kun sauvat painaa sivuille eikä edestä taakse jne.. Hauskaa oli, niin kivaa etten olis malttanu lopettaa, Lenni se päätti et nyt äitille riittää kun heräs rattaissaan ja oli niin mun perään mökillä tänään muutenkin.

Oli muuten tunnelmallinen näky ja näitä riitti muitakin tänään mut varsinkin se kun hiihdän aurinkoa kohden kimmeltävällä lumella ja isovaari se sieltä tulee vastaan Lynx moottorikelkallaan, kaira sylissä ja se teräksinen pilkkipönttö pilkkineen ja kuvineen. Vaarin ilme oli niin veikee ja se pilkkihaalari ja se koko tilanne..siis kun muistelikin et miten paska viime pääsiäinen oli kun makas sairaalassa ja ei pystyny edes teeveetä katsomaan ja kattoa vaan tuijotti pitkät pyhät. Jumalauti ja nyt ukko taas mökillä virne kasvoillaan päristelemässä kelkallaan ja istumassa pilkillä kaira vieressään.

Unohdin kameran kotio..mul olis muuten kuvia näistä kaikista tilanteista, mut on ne kuvat mul tiiviisti päässänikin, kauneus on katsojan silmissä mut tänään oli kaikinpuolin ikimuistoinen ihana päivä! Päivän toki kruunas tajuton lämpö auringossa, niin ja saunas kävin ihan yksin. Olin niin kauan et puita sain lisätä kahdesti..tosin sauna oli niinkin kuuma kun 90astetta mennessäni ja ovet ja ikkunat auki ja vettä kiukaalle mistä seuras lämpötilan lasku 70 asteeseen, kosteat löylyt, maailman parhaat löylyt tulee tuos saunas!

Kiitos tästä ihanasta päivästä!!

Paljon kaikkee mukavaa muutakin ja se moottorikelkan katkukin : ) nyt chattaan ystävän kaa hetkeks ennen unia ja huomen olis tavoite pitkä lenkki espen kaa

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani