2.4.2013

Työ

Aamu alko hyvin kun puhelin oli hukassa ja se aika olennainen meil töissä, tiesin kyl nukkumaan mennessä jo että se jossain mutta löyty penkin välistä espen autosta aamulla. Matkalla töihin tajusin et kotiin jäi tietokone, sekin aika tärkee : )) niin ja työpaikan pihassa repes mun eväskassi ja persiljat lensi.

Olin ekojen joukossa siel ja kaik asiat oli päästä tän reilun vuoden aikana kadonnu, toimistoon pääsy kesti aikansa mut isän koneelle kun pääsin niin rupes muistuun ohjelmat ja löyty kaikki olennainen heti ja sai työt alkaa. Kävin tän vuoden hinnat läpi ja opin niitä samalla kun vaihdoin ne järjestelmään. Ajoin tilauksia koneelle, laitoin valmiiks lähteviä rahtikirjoineen..perus duunia ja sitä samaa..ihan kun ei olis ollu poiskaan.

Ainut juttu oli muuttunu kun tilas kiville kyytiä niin ei saanu soittaa Topille.. Hietasen Topi, puhuu niin rauhallisella äänellä, järjestää ihan mitä vain ja sitä ääntä onkin jo ikävä mut ehkä sellainen tilanne tulee et saan sillekin pirautella..nyt on toinen nro käytössä ja toimii hyvin sekin : ) joskaan ei niin persoonallista kuljetuspalvelua.

Aloitin kevyellä 4h päivällä ja just sopiva heikkojen yöunien jälkeen, sen aikaa pää toimii ja sit kotiin nukkumaan. Huomenna järkkään itselleni oman työpisteen..halusin korkeen pöydän ja et sais olla seisovillaan, istuminen ei kivaa. Joku kiven tai puunpala jostain ja kulmaraudalla pöydäks ja vanha baarijakkara mihin takapuolta nojailla, en mä muuta tartte vaik haaveilenkin uudesta työkoneesta, nylkyinen on vanha ja napit ei toimi kunnolla, mut sillä menee tarvittaessa viel kunhan ei savuaan rupee.

Timmulit painuu kii ny.

S

huomen olis lenkin paikka..eiku joogapäivä jo eli ke




Lähetetty Nokia-puhelimestani