11.4.2013

Automatka

Meil on ollu automatkat lasten kans aina melkosen raskaita. Ei sitä kukaan usko ellei oo kyydissä kuuntelemassa. Lino oli pienennä samanlainen kun Lenni nyt.. onneks kuukaudet vierii ja matkustaminen helpottaa kasvun myötä.

Toisil on toistepäin et pienenä lapset nukkuu ja isompana valittaa, me ajettu nyt pari tuntia ja Lenni huutanu koko matkan, imetin jo välis ja hypin välil takapenkille viihdyttään ja rusinoita syöty ja välillä vaan kuunneltu huutoo kun tuntuu et kaikki tavarat lentää. Nyt just onneks hetken hiljaisuus, otin palkin pois niin saa sylissään pidellä tavaroita. On kyl ihme ettei nukahda, simahtaa kai just kun kurvataan päämäärään eli ihan kohta. Lino kyselee tätä perus "äiti, koska ollaan perillä?" ja paljon kaikkee muuta, kohta Lennikin onneks.

Ei täs mitään ongelmaa mut kyl yksin autossa oleminen on luksusta tähän verrattuna. Ja yksin lasten kans lähtisin ajamaan vain yötä vasten tai pysähtyisin koko ajan.

Oon kirjottanu tätä puolen tunnin ajalta ja ny ihan just ollaan perillä ja ei se Lenni vaan nukkunu vaik viimeks päiväl ollu unilla. Huh ja huomenna takas..se matka ajoitetaan uniaikaan : )

S