15.4.2013

Kolmas vesi

Klo 19 Lapset ammeessa, mä kökötän täs reporankana lattial vieressä. Lämpömittari meni rikki tuoreeseen kylpyveteen ja ei kai niis elohopeaa oo mut lasinsirujen takia oli vesi vaihdettava ja amme pestävä..onneks ei sattunu poikien jalkaan se palasina ollu mittari, kun en ihan heti huomannu et oli tippunu sielt mittarin muoviosan välistä ja tää oli jo toinen samanlainen se äitiyspakkauksen mittari mikä meni rikki, turvallisempia vois olla, toisaalta ei niitä lasten ulottuvilla tarttis pitää. Ja kun uus vesi saatiin kylpysuoloineen ja öljyineen niin Lenni pissas ja Lino seiso varpaillaan vedessä et äiti apua tääl on pisssaaaa! Ja taas uus vesi... :)
(ei siel ollu kun 10cm pohjal..niin ei pitäis näkyy vesilaskus tää ilta)

Klo 21 Ei juma..kuulin just et ystäväperheeseen on syntynyt tyttö ja rouva oli viel aamupäiväl kaupassa ja iltapäivästä vauva nähny päivänvalon. Kokenut synnyttäjä, käväiseen sairaalas ja sit tyyliin yöks kotiin : ) Onnea <3

Meil kummatkin tullu samoin tavoin et päivällä rupee jo supisteleen ja illal kympin aikaan kivuliaammin ja sit puolen yön aikaan Treetä kohden ja viideltä aamul synnytys käynnissä vauhdilla. Joskus on haaveena viel synnyttää vaikkakin tällä hetkellä tuntuu et lapsiluku on täs mut ei sitä tiedä mikä fiilis muutaman vuoden päästä. Koen olevani jaksava ja suht johdonmukainen vanhempi ja syli on aina avoin, kyl sylissä aina on tilaa vauvoille, nyt Lino ja Lenni saa jakaa huomioni seuraavat vuodet ihan kahdestaan lukuunottamatta ystävien pikkusia, nään ehkä viikon ikäisen vauvan keskiviikkona <3

Klo 22
Akupunktioon sain tänään ajan iltapäiväst kun kivut oli aamul todella voimakkaita ja viiltäviä..niin että piti mennä happee haukkaamaan toimistolta pihalle et pysty olemaan..silmät viiruina, kipu näky kauas, sit yhtäkkiä helpotti, sit taas alkoi jne.. Puolenpäivän aikaan oli tosi hyvä olo vaik ei kipu pois ole vieläkään. Akupunktiosta saa apua useimmiten ja nytkin olo oli suorastaan loistava kun nousin sieltä, neulat oli vajaan puoltuntia ja kipeimpien pisteiden kohdat punoitti, tarkoittaa kuulemma et lähtee tehoamaan tai just et siel ongelmaa. Munuaispiste oli kivulias tälläkertaa ja penkistä pomppasin sen neulan kohdal, niin kivulias oli et ei sitä voitu pitää.

Haluaisin päästä eroon ongelmastani syödä ihan tajuisoja annoksia ja syödä itseni aina täyteen. Siis en mä ähkyyn asti syö et mul olis huono olo mut sillai et vatsa täysi, niin jotenkin hyvä olo ja monesti vaik on täys niin sitä syö vaan syömisen ilosta. Suht terveellisesti syön vaikkakin päivittäin tulee herkkujakin syötyä mut annoskokojen pienentäminen olis tervetullutta ja vaikkuttais varmasti positiivisesti hyvinvointiin. Mikähän keinoks kun tekee mieli syödä kokoajan, onneks kotoo ei löydy muuta makeaa kun hunajaa ja sitä tuleekin välillä vedettyä suoraan purkista.

Olen rätti tästä pitkäaikaisesta voimakkaasta kivusta, toisaalta hyvin huojentunut siitä et vihdoin paranemaan päin, mut en voi olla ajattelematta et osa ihmisistä elää tälläisten kipujen kanssa päivästä toiseen. Ihan tajuttoman rankkaa ja masentavaa, varsinkin jos ei tiedä ratkaisua ja on epätietoisuutta. Sitä jo parissa päivässä turhautuu saati jos kivut kestäis viikosta toiseen. Pinna tiukalla ja rupee asiat ärsyttämään ja meteli tuntumaan raskaalta, ei sitä tunnista itseään kun sanoo lapsilleen et olkaa hiljaa..nyt ei saa puhua mitään ja ärähtelee miehelle turhanpäiväsyyksistä, johonkin sitä purkaa, toivottavasti toinen ymmärtää et en oo oma itseni.

Tuntuu niin mahtavalta elää nyt ilman kipua!!
Ollaan kiitollisia terveydestä : )

S