14.4.2013

Migreeni

Perhanan migreeni..se vaan iskee kuukausittain jos vähänkin on altistavia tekijöitä kerralla enemmän. Kannoin Lenniä perjantaina messuilla aikas paljon, huono ruokavalio, valvottu yö ja seuraavana päivänä oli niskat jumissa ja siitä kehkeytyi pahemmanpuoleinen migreeni ja kun ei siihen auta mikään, niin kärsittävä on yleensä vähintään vrk.

Tänään kuuden aikaan illalla oli pahimmillaan, oli pakko lähtee ulos raittiiseen ilmaan, ei helpottanu ja kun meinaa usko jo mennä siihen kipuun ja kun joku olis kertomassa et koska se loppuu niin jaksais paremmin. Mul oli Frantsilan kirja päiväl sohvalla vieressäni ja sieltä lueskelin vinkkejä mut en muistanu niitä enää paria tuntia myöhemmin kun siitä sain noustua mut nyt illal luin uudelleen ja menin yrttikylpyyn kun Lenni nukahti yöunille.

Kylpyveteen laitoin kaikenlaista, oli kylpyöljyä, suolaa, nokkos,voikukka,apila,siankärsämö keitettä ja kehäkukkaa. Ehdin olemaan 5minuuttia kun Lenni jo heräs ja isänsä syliin ei rauhoitu yöaikaan joten kipitin puoleks tunniksi antamaan pojalle sylin ja sit takas kylpyyn. Laitoin kehäkukkavoidetta päähänikin kun välillä ollu niin kuiva päänahka ja kastoin tätä ennen pääni tähän yrttikylpyyn ja voide levis hyvin.

Kylpy helpotti oloani huimasti..ei kipu vieläkään pois ole mut nyt sen kans pystyy elämään ja nukkumaan. Aamulla toivottavasti on ohitse, jotta pääsen töihin. Kivaa mennä töihin edelleen ja niin helppoa kun lapset saa olla kotona.

Mulla on niin loistava yritysidea päässäni tai ainahan niitä on moniakin mut nyt tää yks jo toteutuspisteessä ja varaan nettiosoitteen pian, toivottavasti se viel vapaana. Aloitan pienestä ja riskittömästi ja katsoo mihin menee, eikä nyt tarvii viel väkisin aloittaa, aina voi siirtää vuodella eteenpäin. Eikä nää yritysideat oo päätyötäni syrjäyttämässä, kunhan harrastelisin niitä vapaa-ajalla ja delegoisin muille myös töitä.

On vaan käynyt vähintään kymmenen idean kohdal niin että oma uskallus ei oo piisannu ja sit vuodenparin päästä joku muu jo tekee sitä samaa joten mukavaa olis olla se eka markkinoilla niin sais etumatkaa edes hitusen. Onneks ideoita tulee kokoajan lisää, joku nappaa sit varmasti.

Menipäs myöhäseks, mut taivas miten on ihana olo kun ei satu enää niin paljoo! Kylvyn jälkeen öljysin itseni lämpöisellä seesamsiemenöljyllä ja vaihdoin lakanat, luksus olo ja nyt unta kaaliin : )

S