19.4.2013

Rikoo riskillä ruma

Kauneimmat rikoot ikinä! Tälläisiä oon odottanu et tulee markkinoille..jotain ulkonäöllistä jujuu ja tyylikkyyttä..silti mustat mut juma miten hienot. Oli jo melkein mun mut en raaskinu maksaa täyttä hintaa ja siskon aleil sit ehkä jonain päivänä ne viel saan.

Meil oli tänään Tre päivä Espen, Lennin ja koirien kaa. Oltiin keskustassa erinäisillä asioilla ja smoothie studiolta hain pirtelöitä..tosin ei ollu niin hyvii kun aiemmin..kolme otin ja kaikki tosi laimeita ja vetisiä, ennen ollut hyvinkin voimakkaita makuja, tekijästä kai kiinni mut ehkä pieni pettymys koostumuksen ja makujen suhteen.

Koirat trimmaukseen lähelle Pirkkalan abc tä ja sielt Lielahteen terassisohvan hakureisulle ja Stadiumiin. Syömään ja kaffelle. Joku kymmenen kertaa autoon ja takas.
Lenni ei kitissy automatkoilla vaan todellakin nukkui niin mennessä kuin kotiinkin päin tullessa..ihan luksusta.

Pakettiautolla oltiin liikenteessä ja vitsit kyl ne Liuskeen teippaukset vaan herättää mielenkiintoo varsinkin jos sattui katsomaan eilen Huvilan ja Huussin mis Arttu saapui mökin pihaan paketilla ja kertoi kivistä..siis niin hienosti ja rennosti esiintyi jälleen kameran edessä, ei voi kuin ihailla. Liuskemestareille upeaa markkinointia!
Vaik välil kyl ällöttää se valtava tuotesijoittelu mikä nykyään tuollaisis ohjelmissa ja sen takia en niitä katsokaan tai sit vaan lopputuloksen..usein niin hidastempoisiakin viel mut tänään oli hyvä ja suuri yllätys miten kauan Liuskemestarit ja Arttu sai siinä esiintyä. Lopputulos oli upea!

Koirat on nyt puleja..kesäturkki ja kotikin pysyy siistinä siis vähemmän hiekkaa ja kuraa ulkoo. Tänään aamulla kun käytin koirat ja sit sisälle tullessa hyppäsivät Espen luo sänkyyn sitä herättämään valkoisille lakanoille..ei kiva.

Meil oli kiva reissu vaik aikataulutettu ja raskas mut mukavaa yhdessäoloo ja ajatusten vaihtoo Espen kans. Ja vaik monet miehet ei aina tollasista ohjelmareisuist välitä ja kaupois pyörimisist niin tänää oli kyl hauskaa. Ostettiinko mitään muuta kun koirat ulos trimmaamosta ja Subis käytiin mis olin ihan pihalla kun sai valita kaikkee, en oo siis käyny kun joskus vuosia sitten yhden ainoan kerran.

Seppälä oli siin vieressä ja kävin sovittaan kauniit beiget housut ja myyjä kehu niitä päälläni mut yök ei istunu lainkaan vaik mageet olikin. Jäätelötkin syötiin ja kyl oli hassun näköinen autolasti meillä paketissa kun kolme penkkiä vaan ja Lenni keskel ja koirat meni sylistä syliin. Poliisit olis ihmetelly.

Suolakiteet viisaudenhampaissani, ensviikol tarkastus ja leikkaussuunnitelmakäynti Tullinsuussa, jännää mut toisaalta ihanaa kun sais vihdoin suun kuntoon tän vuoden aikana ja hengitys olis edes joskus raikas. Viisurit ei pääse puhkeamaan kuin puoliks ja siks melkos tulehdusriskit nyt.

Lenni on riiviö..kiipeilee, kolhii, heittelee, kaataa, tyhjentää, rikkoo, syö kaiken, juoksee karkuun...jne.. : )
Haastava ikä pojalla, sattuu ja tapahtuu koko ajan. Keittiönpöydällä seisois kokoajan ja koirien nappulat kiinnostaa yhä edelleen. Kävelee päin pöydän kulmia ja yrittää kävellä portaat etuperin kun isommatkin. Hyppii sohvilla, riuhtoo tavaroita, saa rikki kaiken mihin koskee. Ihan käsittämätön tapaus. Lino oli huomattavasti harkitsevaisempi. Ei voi kun nauraa tuolle kävelevälle katastrofille.

Nälkä..osaako sitä nälissään nukahtaa.

S