28.4.2013

Otkot

Ei jatkot, ei etkot vaan otkot.
Lino tavas Annelle oktonautteja sillon kun aNne ei niistä viel tienny ot-ko-nau-tit.. Annee huvitti ja tänään taas kokeiltiin et josko osais sanoo okto..mut otko on tiiviis siel kieles viel.

Meidän koti on otkopodi ja keittiössä on ohjaamo, mistä tätä koko alusta ohjataan meren pohjassa. Tääl ei oo aaltoja ollenkaan vai thaimaas oli, ollaan aika syvällä.

Keksii mitä ihmeellisimmistä asioista aluksia gup-c, gup-x ja kaikki palomiessamilelutkin on nykyään jotain oktonautteja ja aluksia.

Eilisestä vappuriehasta ostettu kaasupallo metallirinkuloineen toimii kans hyvin aluksena mikä laskeutuu ja nousee merenpohjassa ukot kyydissään.

Linoo ei väsytä..kekkuloi vieläkin hereillä, isänsä kans tuol kuuluu höpöttävän. Isäkuukausi ohi, äkkiä meni neljä viikkoa, huomenna meille saapuu mummeli. Kesänhoitokuviot viel auki. Eiköhän mulle pian kaupungilta soitella jotain ratkaisua.

Juostiin Annen kaa 14km aikaan 1h45min..kevyt lenkki, kokoajan suut vaahdoten kaikkia asioita, vauhti n.8km/h, maratonil pitäis juosta viel paljon kovempaa ja kolminkertanen matka tai sit siirretään suosista vuodel eteenpäin ja nautitaan enskeväänäkin tästä treeni-innosta mikä ilmottautumisesta johtaa. 'Treenaa kuin maratonille, mut älä koskaan juokse sitä!'.. on lääkärin määräys :)

Zumbas kävin ja on se edelleenkin niin tajuttoman hyvä..ihanaa tanssia ja hiki tulee ja samal vaan nauttii. Mut eilen illal kokeilin istumaannousua siis perusvatsalihasliikettä ja yhtään en pääse..hooveria menee vaik kui kauan mut perusliike ei ei millään..pallo selän alla jotenkuten, harjoittelen nyt vaik jokapäivä vähän..niin ehkä ne lihakset löytyy.

Eteises nyt kaapinrungot ovia vailla ja ihan huikeeta et pian on säilytystilaa takeille ja tumpuille jne..tätä on odotettu!

Pinnasänky läks tänään..jos joku tarvii niin tuos se olis..saa hakee pois! Ei se Lenni siel nukkunu..laita oli auki ja kömpi aina kainalooni..nukkukoon vieressäni. Nyt meil on tilaa kun sänky on pois tieltä..pihalla. Mut tosiaan haluan sen jollekin luovuttaa.. Ollaan se saatu aikanaan ja laitetaan edelleen kiertämään. On kauniin värinen, antiikipetsattu mänty sävyltään..siis vanhan ruskea ja kaipaa ehkä paria ruuvia, riippuu mihin asetukseen sen laittaa. Meil olis kaikkee muutakin luovutettavaa/myytävää lastentarviketta, kaukalo, vaatteita, ilmainen kirjoituspöytä lasikannella jne..
p.0415066083

Koivumahlan kotiinkuljetus, kuulemma tulee vaarin puista niin perkuleesti et täs nyt juodaan sitä sit seuraavat päivät, puhdistuskuuri koko perheelle : )

S