21.4.2013

Sydän

Nukahdan just ja en jaksa kirjoo vaik haluisin joten äkkiä vaan tän päivän menot: jooga aamul Annen kaa, sit Linon kaa kahestaan Erjavaarin mökille, kiviä järveen, aurinkoa terassil, Lino paisto isoisän kaa makkaraa ja sammutti nuotion ja häsäs pihaa ympäri ja haravointia jne..

Kotoo Lennin haku ja kyläily pienenpienen vauvan luo, hän ei ollut vastasyntyneen näköinen vaan jo iso tyttö kovalla äänellä. Niin ihana ja niin rakas, mieletön tunnemyrsky tuli vauvan nähtyä, se, että hän siinä, vihdoin! Mikä ihme! <3

Eilisen lenkin mittaus mielenkiinnosta ja arvailut piti paikkansa..yhteiskoululta lenkki n.10km ja siihen asemalle ja takas ja sairaalalle..nuo kolme niin matka yht. n. 18km. Kävin äiten pihas kääntään..niin tarkka mittaus : )

Lenni nukahti autoon ja järkkäilin pihaa..roskia,rojua,sotkua, sohva on niin ihana terassil ja en oo viel ees istunu siinä..huomen istun kyl : )

Omenakanelikaurapuuro, lennin nukutus ja chattäilyy Sofian ja Annen kaa whatsapis. Tästä kaikesta sunnuntai tehty!
12 litraa ihanaa tuoretta kaivovettä ja navetalta muutama litra maitoo, nesteytys kunnossa ja terveys taattu : )

Vauvan äidille voimia vatsanväänteiden aiheuttamiin huutokonsertteihin, vauvat nukkuu paljon mut kyl ne itkeekin niin että sydämeen sattuu, ihana ja kaunis ihmisen alku <3


S