29.4.2013

Niskojen kiristys

On viimepäivät ollu niin niin niskat jumissa ja pienellä jumpalla toki saa ne vetreytettyä mut ihan kosketusarat ovat, niin jumissa tai jotain. Mut mikä ihaninta et se kipu ei muutu migreeniks..tälläistä peruskipuilua jaksaa kunhan se ei nouse jyskyttäväksi hallitsevaksi kivuksi. Ja heti jos siltä tuntuu niin muutama aurinkotervehdys ja pallonpyöritystä selän alla lapojen välissä ja käsien pyörittelyä, suolarakeita suuhun ja paljon nesteitä, ruokasoodaa, piparminttuteetä jne.. Sen takia eilenkin halusin sinne zumbaan kun ihan parasta liikuntaa niskoille kun kädet viuhtoo meneen suuntaan kun toiseen hemmetin monipuolisesti.

Maratonfiilikset rupee nousemaan ja ajatukset yhä enemmän sinne suuntaan. Treeni-intoa löytyy joskin mahdollisuudet treenata ei kovin huiput kun Espel päivystys täl vkoa ja äite tääl jo päivisin lasten kans eli iltasin sit vaan vaunulenkkiä, pojat vaunuissa ja vastus lähemmäs 50kg. Kelkantyöntöö melkein.

Elämässä joka paikas kauhee kiire ja hulluna hommaa mut mieli on tyyni ja asia kerrallaan hyvä tulee. Välillä rassaa se että töis ei ehdi päivän aikana puoliakaan mitä oli ajatellu sillä kokoajan puskee lisää asioita ja ajatus katkeaa kaikesta mitä teet..puhelimet vaan on sellasia, ihanaahan se on ja rentouttavaa toisaalta uppoutua siihen maailmaan ja nautin myydä kiviä ja järjestellä asioita :) kotona jatkuva härdelli ja kalenterissa paljon merkintöjä vaikka tietoisesti rauhoittanut kaikki menot niin silti jokapäivälle jotain on.

Tosi hyvä ja rento olo kuiteskin vaik unet todella vähissä ja entiä mikä Lenniä viimeyönä valvotti, herättiin ainakin kymmenen kertaa ja en edes liioittele, tänään on luomet painanu mut ei haittaa kun on hyvä mieli. Lino ja Lenni voivat hyvin ja eivät ole millänsäkään siitä että lähden aamul, ihanan helppoo vaan lähtee vaik tietty kun Espe oli himas niiden kaa niin hoiti ne myös aamul ja sai ite suht rauhas lähtee..toista oli tänä aamuna.

Huomenna haluun jo lenkille taas, vappulenkki, anopille munkkeja syömään illal ja sitten niitä sulattelemaan. Vapunpäivänä juhlitaan Vaarin synttäreitä, 73vee 2.5. Niin ja juhlapyhänä tais olla vappurieha seuriksella. Huomenna olis vappunaamiaiset MLL kerhossa, olis huippuu päästä sinnekin, niinkun Lino oli parivuotta sitten batman ihan huippuhienolla asullaan ja kummityttö oli mansikka, ommellut upeet puvut kummallakin ja varmasti tulee viel pikkusisarien käyttöön.

Nälkä..oon syöny vaik kuin paljon tänään..kokoajan vaan nälkä. Nyt kupponen teetä ja unille..koko päivän väsyttänyt mut ei tietty nyt illal. Tähän aikaan on niin paljon energiaa ja sit oikeen itsekurin kera joutuu laittamaan itsensä unille kesken hauskuuden :)

S