7.4.2013

Vapaata

Suksilla vapaata. Ei jumalaare miten oli hienoo..on niin takkusia kokemuksia viime kerroilta ja nyt sain Annen jalasta sukset kokeiluun ja tekniikkakin oli ok..sukset vaan vei eteenpäin, ihanat sukset!

On tää koomista miten ollu kolme viikkoo aurinkoista ja sit me hullut hiihdetään tääl kirkkolahden jäällä tälläises lumipyryssä ettei eteensä näje. Lenni raahattiin rattais rannalle nukkumaan ja Lino nukkuu isänsä kaa vieläkin päiväunia. Esa oli viime yön töis ambulissa ja Lino valvoi aikas myöhään ja käpertyi Annen kainaloon.

Aamul oltiin joogas, sit kävelyllä Hirsilän raiteilla odotellessa ayurvedatietouden alkamista. Syömään ja suklaakakulle Annen porukoille, mis ihan taivaallista suklaakakkua ja ohueks höylättyä lihaa. Lenni ja Topi oli mun messis siel, muuten olin aamupäivän ihan vain itsestä huolehtien vaik Annellekin olin tehny eväät, aina siis jostain näköjään tarve huolehtia : )

Istun meidän terassilla, sen verran hikee pukkas toppapuvussani, puvun olin laittanu jo syrjään mut tää takatalvi pisti kaivaan sen esille mut urheilles liian lämmin.

Sunnuntaikahveet mutsin luona, tää tapa heräilee aina välillä ja kokoonnutaan lähisuvun kesken välillä sunnuntaisin klo 18 kelle kullonkin. Pari vuotta sitten se oli viikottainen, nykyään ehkä kerran kuussa.

Ei näy Annee jäällä, tai sit en näe tän pyryn keskellä tai sit menee liika kovaa, ne sukset meni ihan tajutonta vauhtia tekemättä mitään ja eihän siinä voi kun nauttia ja hokea et rauhassa liu utat jne.. : ) mul vähän horjuttaa välil, kai sitä kehittyis kun hiihtäis vaan ja nyt perkale mun omat monot hkis ja sukset olis äiten autotallis mut monojen piti tulla postissa kun väärinkäsityksen takii joutuivat kummitädilleni. Herään aina liian myöhään tähän hiihtoon, onneks perinteistä on tullu vedettyy edes muutaman kerran ja kyl viel ehtii seur parin viikon aikana. Sit vaan lainataan toisten vehkeitä kun inspis iskee.

Tää jälleen niin kevyttä olla liikenteessä yhden lapsen kans, kaupassa käydään usein Linon kaa ja Lennin kaa sit muuten hengaillaan kyläpaikoissa jos Lino iskin kaa päikkäreil. Lapset nyt vähän eri rytmeis niin ei ite pääse nukkumaan, mut yritän opetella meneen esim tänää jo kympiltä maate, niin eilenkin olin jo nukahtaas ysiltä mut nousin viel ylös ja rupesin hoiteleen asioita. Viitseliäisyys on parhaimmillaan ennen nukkumaan menoa, oikeesti.

Nysse Anne näkyy ja poika heräs ja ny Linon kaa hiihtään!

S