23.4.2013

Tapahtumaa

Me nukuttiin pommiin aamul..tai no ei mul ollu edes herätystä kun valvottiin aikalailla yöl ja aamuyöstäkin istuin vaan ja yritin rauhoitella minuutin välein itkevää lasta ja sain kuuden aikaan sen nukahtamaan ja itekin kun tukki ysiin asti. Ysiltähän mun pitäis olla jo töis. Tänään tehtiin se et sänkyyn tuntia aiemmin et sais tän touhun järkeväks ja aamulla porukka aiemmin ylös.

Tänään jäi työpäivä lyhyeksi kun suuntasin Tullinsuuhun kuvauksiin ja varattiin leikkauspäivä kesäkuulle. Meinattiin lyödä jo lukkoon toukokuun loppu mut tajusin et ollaan menos maratonille ja antibiotit ei sovi urheilun kans mitenkään yksiin, en haluis niitä muutenkaan mut vakuutti et ton leikkauksen jälkeen välttämättömät..niin kai. Meinaa leikata kummatkin viisurit samal kertaa ja alahuulen hermo kulkee vasurin kyljessä joten kuvattiin tarkkaan siks ettei menis lopuniäks tunto alahuulesta..on kuulemma yleistä nois leikkauksis.

Annen kaa käytiin smoothie studiolla lounaalla, viherpirtelöä, raakakakkua ja suklaata, pakuriteetä ja pakurisalmiakkia..älyttömän hyvää sekin. Kotiin viemisiks nuhanenälle myös salmiakkia jotta olis jo huomenna terve ja aurinkosmoothie lapsille. Ihana täydennys kaikkea herkkua ja mäkkärin jätskiäkin oli mun pakko saada ja tapasin vanhan mäkkäriaikojen päällikön kuka oli meil usein yövuoros, hyvä tyyppi ja nykyään crossfit touhuis mukana joten Annelle tuttu kans.

Pojat olivat viettämäs päivää paloasemalla ja kurvasin hakemaan pikkupojat kyytiin kotio. Lino päiväunille ja Lenni kun ei anna mun pukea niin isi puki pojan välipalan jälkeen ulkokuntoon ja lähdettiin pikku kävelylle MBT kengät jalas..hapoille menee hetkes, melkosen tehokkaat. Lenni nukahti pian ja suuntasin muorin ja vaarin pihaan, poikkesin sisälle ja sari tuli kans kotio huvikummustaan, remppaa taloa itselleen. Vaari muurannu sinne takkaa, ihanaa kun muuraa taas, elämisen toinen mahdollisuus, siis niin hienoo nähdä tekemäs se jotain ja se hetki ei oo enää niin yksselitteinen ja itsestäänselvyys vaan niin jumalattoman hienoo että siinä se vaari muurailee : ) Nyt vaari istu lukemas lehtee ja päiviteltiin mun kallista hammaslääkärireisua ja ne mua herätteli et miks en yrittäis viel sinne leikkaukseen kunnan kautta, miks toiset joutuu maksaan tuhansia kun toiset ei.

Kotio katsomaan pikkukakkosta ja kuoriin pottuja ja porkkanoita ranskalaisten tekoon, oliiviöljyä ja yrttejä. Saunaan ja siel hulivili Lenni taas tohotti, osas heittää jo löylyäkin, Lino viihty ammeessa ukkojensa kanssa, sen jälkeen porukal naposteltiin ranskikset ja herkulliset uunitomaatit..tosin Lino sano et ne kahvilan ranskikset on hyviä ja äite näistä sun tekemistä en tykkää. Kieltämättä rapeus puuttui ja ruvettiin Espen kaa opiskelemaan uunin käyttöopasta ekaa kertaa ja lukuisia kertoja on sapuskat ollu koostumukseltaan eitoivottuja eli lötköjä.

Uni voittaa..timmulit sulkeutuu..toivotaan hyvää yötä!

S