5.4.2013

Tapparan mies *3

Tapparan pipo jäi kotiin mut 'Lino-kassi' tuli kainaloon kera smoothien, mehupullon ja yrttivoiriisikakkujen, piirrustuslehtiö ja suurennuslasi.

"Jäähallille ajettiin vähän Lylyn tietä ja käveltiin polkua pitkin missä isi kanto mua, mentii kahdesta ovesta sisään ja äiti, ne ovet ei auennu ollenkaan itestään!"
"Söin vesimelonimehujään (mansikkaeskimon), siel oli sellaset verhot, ne oli auki ja niistä mentiin sinne hallin sisälle. Penkit laitettiin alaspäin ja sain oman lipun. Siel oli jäällä autokin, se ei pitäny mitään ääntä. Piirsin pelaajille A ja H että ne luistelis kovempaa, mut ei ne nähny vaikka näytin"
"Siel oli kova meteli ja vaihdettiin paikkaakin, söin makkaraakin. Kattelin Sameja iskän puhelimesta mut ei niitä kuulunu kun kaikki huusi niin innoissaan. Aaltojakin tehtiin. Isi lupas et huomenna mennään askartelukauppaan ja tehdään allas missä vettäkin"

Ei ollu pönttö pojalle kelvannu enää nähtyä kusilaarin ja kun isi oli heittäny roskat metrin päähän roskikseen oli Lino jo hätääntyny et missä isi ja äsken sit kysyttiin siltä et mitä silloin pitää tehdä ja kerrottiin et pysyä siinä paikallaan ja pyytää vaik apua mut ei saa lähteä kun sit me ei löydetä sua, tässä tilanteessa isi oli kyl vieressä mut jotenkin Lino ei vaan huomannu.

Hyvin oli menny vaik hallilla olivat yhteensä reilun kolme tuntia ja pienelle se on pitkä aika. Voi että miten mua hymyilytti sen jutut mut yritin olla nauramatta mut kyl niin suloinen kun kertoo asioita mitä nähny ja kokenu. Lenni nukahti just syliini ennen kotiintulijoita ja siinä nukkuu edelleen. Lino ihan rättinä käveli sänkyyn kerrottuaan asiat. Esa kiitti Linoa kivasta päivästä ja kehu kuinka hienosti oli jaksanu olla pelissä. Esasta on kuoriutunu niin upea ja rakastava isi, oon niin onnellinen ja kiitollinen tästä kaikesta!

S