12.4.2013

Puutarhamessut 2013

Terveisiä messuilta!

Ihanat messut jälleen kerran, mielenkiintoista oli kiertää ne lasten kaa ja niiden ehdoilla. Kivoimpii juttui tais olla tietty ilmapallot joista puolet jo rikki, sit yks täti anto vihon mis on astronautteja mut ihan kuin oktonautteja, kynä saatiin vihon seuraks Iskun osastolta. Leikkimökkejä oli muutamia ja ahdettiin itsemme porukal niistä yhteen, siel onnistui imetys katseilta rauhassa Linon keitellessä ruokaa mökin pikkukeittiövälineillä. Laitureita oli kiva kiipeillä ja tikapuita laskeutua, mönkkärit koeajettiin ja Senni- täti käytti Linoo tutustumassa veneisiin eli laivoihin.

Tänään on ollu namipäivä, niin paljon lapsille tarjolla kaikenlaisia herkkui siel ja niin se ruoka ei enää maistunutkaan. Lopuks hankittiin terassillemme aito rottinkisohva messutarjouksella, selkis piha-ja terassipohdinnat yhel kertaa.

Liuskemestareiden osasto oli jälleen tyylikäs ja yhteisosastona Kuntta firman kans erittäin onnistunut. Edenistä tuttu Minna kunttafirmasta keräsi jututtajia ja katseita. Liuskekivee oli myös paljon muuallakin esillä ja kuvii on paljon kamerassani, lataan tänne kun tulee sopiva hetki.

Nyt ajoitettiin kotimatka niin että lapset nukahti melki heti auton kurvattua motarille. Lenni tosin kukkuu tuol jo, ei se kauaa nukkunu, mut suht rauhallisin mielin onneks nyt. Väsyttäviä nää reissut mut sitäkin antoisempia ja opettavaisia..kyl kotielämä tuntuu taas kevyeltä ja ihana saada kunnon ruokaa himas.

S