20.11.2013

2.pvä ilman sokeria

Kuvassa Ikean kylppärituoli bambua, ihan hyvä idis ja jotain vastaavaa kaivataan kylppäriin, meil tasot siel bambua niin sopis, muuten ei kyllä ihan natsaa jotenkin.

2.sokeriton

Eli haastavimmat hetket makeanhimon kanssa on aina ruokailun jälkeen, joo kahvi voi helpottaa hetkeks mut 2-4h se makeanhimo kestää. Kun tänään käytiin salaattilounaalla ja siitä hurruutin ikean pihaan niin himoitsin niitä daim kakkuja ym..Onneks löytyi kassista sellanen instant sienijauhe, joka on loistava ravintolisä teen tai kahvin joukossa. Mul oli teet termarissa ja sinne siis jauhepussi ja en tiä mut nii, vaan se makeanhimo läks. Uskoako oikeesti vai hä mut ekaa kertaa siis koitin ja nuo tuotteet kotimaisia lääkinnällisiä sieniä kuluttajaystävällisessä pakkauksessa eli annospusseissa. Hei mut sinne läks makean himo, vau! Muita sieniä on tullut kokeiltua aiemmin ja niistä loistavia käyttäjäkokemuksia. Virkistää kuin kahvi mut samalla parantaa kehoa, kuten pakurikäävän hyödyt kaik varmaan jo onkin lukenu. Nostaaa immuniteettia jne.

Kotona söin omenoita ja sit ruoan jälest en mitään makeaa mut iltapalan eli marjojen ja kaurapuuron jälkeen keittelin teetä ja lämmitin kauramaitoo johon lisäsin suolaa ja hunajaa ja rakkauspakkausta. Sitä kun oli kaapissa viel muutama rkl, niin hyvää kaakaoo tuli et tätä sit makeanhimoon ja varsinkin suklaan tarpeeseen. Rakkauspakkausta saa ehkä tuost paikallisesta Kamomillastakin. Sisältää raakakaakaojauhetta, macaa jne..en muista enää mut sellainen tasapainoittava ja energisöivä ja toki herättelevä seos nimensä mukaisesti.

Niin ja tää oli vast toinen päivä. Oon varautunut et eka viikko menee sokerin vieroitusoireissa, toivottavasti ei :)

S