22.11.2013

Torstai ja kotiravintola

Kotiravintola
Otettiin pakkasesta Herefordia sulamaan ja opeteltiin pihvien paistamista. Jauheliha on jotenkin niin helppoa ja pihvilihaa ei niin arkena osaa syödäkään mut kun ottaa sulamaan niin tuleepahan opeteltua.

Kun on hyvää lihaa niin olihan se avattava punaviinipullokin. Pullo on ostettu synttäreilleni tammikuussa, vähällä on viinin nauttimiset ollu.

Lihan seuraksi uunikasviksia, palsternakka, porkkana, peruna, oliiviöljy, voi, pippuri, suola, chili, rakuuna.

Tää oli erittäin hyvää ja kun nyt harjoitellaan laadukkaan lihan käsittelyä ja valmistusta lisää niin seuraavan kerran meil in jotain loistavaa.

Hei meinas unohtua yrttivoi
100g voita
Persiljanipusta puolet
Yrttisuolaa
Pippuria
Tacomaustetta

Lino mummilla yökylässä, Lenni onnessaan kaiken keskipisteenä kynttilän valossa hymyili ja mussutti lihojaa.

Arjen luksushetkiä, jos et pääse ravintolaan, tee ravintola kotiisi :)

S