28.11.2013

Loma lähestyy

Eilen Niina kehotti ruveta ajattelemaan tulevaa lomaa :) ..ite kun en osaa aatella asiaa kun vasta edellisenä iltana, mutta rupesinkin jo tänään vähän miettimään et mitä tarttis ottaa mukaan ja varsinkin keräsin lasten jutut kasaan, sillä esim. joulukalenterit on tärkeää pojille, vihdoin se joulukuu alkaa!!

On muuten nopeaan mennyt tämä syksy, ihan hujauksessa, tykkään syksystä ja koti-illoista, syksyllä sitä ollaan kotona enemmän ja välillä muistaa sytyttää kynttilänkin.

Lauantaina köröttelen Hämeenkyröön ja sunnuntai iltana takasin. Oikeastaan ihan saman ajan olin pois perheen luota silloin Habitare-messuillakin. Mut ei tää helppoo ole lähteä pois perheen ja varsinkaan Lennin luota ja ottaa aikaa itselleni. Mielummin kun antaisin kaikkeni pojille. Ihan kun olisin itsekäs että jotain omaa hömpötystä 1vrk mut tää tekee hyvää meille kaikille.

En siis vielä ole osannut nauttia ajatuksesta sitä ilmoittautumishetkeä lukuunottamatta, mut ehkä la aamuna ajaessani tuntuu se vapaus fiilis.

Lenni on edelleen yks "shukka ja houssu" päivittäin kerätään pitkin kotia puhtaita sukkia, housuja sekä vaippoja ja paitoja..on näet laajentanu jo niihinkin.. Menee pieni tippa vettä tai vähän ruokaa vaatteille, riisuu itsensä ja hakee koko sarjan uusia :D

Kova tuuli ulkona, silti koiria käyttäessäni teki mieli lähteä pidemmällekin lenkille. Kroppa oikeen huutaa raitista ilmaa. Ilmottauduin töissäkin tekeen niin paljon pihahommia kun mahdollista, tänäänkin niin hyvä keli, joskin neljän aikaan oli jo synkkää ja myrskyistä.

Pyykit koneessa ja kylmä puuro odottaa kattilassa, lapset nyt just nukahti ja pääsen touhuamaan omiani.

Niin ja viel kun kuulin erään vanhemman valittavan lasten nukkumaanmenon vaikeutta, niin ehkä sekin aika meillä tulee, mut tähän asti pojat oikeen odottaa et koska mennään sänkyyn ja mikä kirja luetaan ja vaik me vanhemmat ollaan viel siivoo keittiöö tai suihkus tai pyykkei laittaas niin Lino lukee Lennille kirrrjaa sen aikaa kunnes jompikumpi tulee jatkamaan.

Kymmeneen mennessä kumpikin unessa ja jos uni ei Linolla heti tuu niin ainakin hienosti yrittää. Välillä toki tulee luokseni antaa vielä yhden hyvänyönhalin tms. mut yleensä rauhoittuu hyvin. Eli juoksurallit ysiltä ympäri kämppää, sitten on hyvä kaatua sänkyyn. En siis tiedä miksi joku lapsi ei halua nukkumaan, onko nukkumaanmenossa jotain epämiellyttävää vai voisko se olla kivaa?

S

S