4.11.2013

Koti <3





Hei, terveisiä kotoa. Meillä ihana kotipäivä, tai ainakin nyt tuntuu niin kivalta kun känkkäränkkä päiväunilla terassilla ja Linon kaa leikitään kahdestaan. Leikattiin lentokoneet ja kopterit tarra-arkista ja kypärät päässä istutaan lennonjohdossa, ne yksitellen nousee kohti thaimaata tai englantia ja lentelee muumipalapelin päällä ja karttapalloa ympäri.

Aateltiin pitää lego-talkoot joku päivä ja koota kaikki paloautot ja lentskarit kuntoo, niin, että niillä kivempi leikkiä ja vaikka lairtais jollekin laakealle alustalle sängyn alle eikä survoo sekasin koppaan.

Ollaan aikas tarkkoja lelujen oikeista laatikoista ja tänään siivottu taas monta lootaa ja löydetty eksyneitä leluja.

Linolla oli aamulla kuumetta 37.8, mittasin joku viis kertaa vaik se pika 3s mittari mut näyttää välil niin eri tuloksia. Laadukas korvakuumemittari hakusessa, jos kokemusta niin vinkatkaa ihmeessä. Huomenna mennään poikkeen mehiläisessä Ritva Mäellä, lääkäri/homeopaatti ja saa tsekata lasten tilanteen. Kuumetta ja flunssaa jatkunut nyt taas liian pitkään.

Juodaan teetä ja syötiin tattarinäkkärit, Linon taas oli jo nälkä, ei kasvissoppa oikeen ruualla uponnut, vaik hyvin söikin mummelin avustuksella, nyt päiväunille.

S